2011/04/29

SVERIGEDEMOKRATERNAS EGEN TV-KANAL - 2...


06:00 GOD MORGON SVERIGE Kent Ekeroth och Alexandra Brunell väcker ett nyvaket folk.
09:00 FRÅGA DOKTORN Björn Söder och anden efter Jan Arvid Böök svarar på tittarnas frågor om rasbiologi.
10:00 EN UNGE I MINUTEN Dokumentär från 2011. William Petzäll räknar ensamkommande flyktingbarn vid Öresundsbron.
11:15 REKLAMPAUS SD:s egna reklamfilmer.  Även idag - Burkorna och Pensionärerna...
11:20 TOTAL BLACKOUT. Dokumentär från 2010. Jimmie Åkessons skräck under ett strömavbrott i Sölvesborg - är det islamisterna som kommer?
11:55 LUNCHNYHETER från SD-redaktionen, med Kent Ekeroth.
12:00 MODEAKUTEN Erik Almqvist hjälper dig med skovalet inför sommaren - ridstövlar eller stålhätta?.
13:00 SÅ SKALL DET LÅTA! Jimmie Åkesson recenserar gamla tal. Idag Joseph Goebbels tal "Rasfrågan och Världspropagandan" i Nürnberg 1933.
14:00 DU ÄR VAD DU ÄTER Björn Söder och Sven-Olof Sällström åker omkring i en cab och skriker fula ord till alla som äter orientalisk mat.
15:30 BARNPROGRAM - Heijk. Alexandra Brunell lär dig hur du gör en armbindel av en ICA-kasse och en fasces av påskriset plus en vanlig yxa.
16:15 BARNPROGRAM - Björnes Magasin. Björn Söder har ett magasin vid passkontrollen på Arlanda där han fångar upp sådana som inte släppts in.
17:30 SOMMAR MED ERNST Erik Almqvist och några pojkar i SDU tillbringar en sommar i Ernst Röhms fotspår i Tyskland. De renoverar ett lustslott vid Bodensee - snickartips, bara bringor och diskussioner om manlig vänskap.
19:00 KVÄLLSNYHETER från SD-redaktionen, med Stellan Bojerud som nyhetsankare.
19:20 EKONOMINYHETER från SD-redaktionen, med Johnny Skalin.
19:30 SD-SPORTEN William Petzäll rapporterar om SM i armbrytning och DM i Hambo från Hårga.
19:50 SD-VÄDRET Alexandra Brunell ger oss vädret. Sol över Bjuv, tromber över Angered...
20:00 LEDARNAS LEDARE Jimmie Åkesson, Göran Assar Oredsson, Sven-Olle Ohlsson, Marc Abramsson, Nils-Eric Hennix och Curt Linusson tävlar i grenarna armsträckning och långmarsch med sträckta ben.
21:00 FILM - BIRTH OF A NATION Amerikansk film från 1915 av DW Griffith. Familjen Cameron får hjälp av män som liknar Staffan Stalledräng.
23:55 KORTFILM - WILLIAMS TRIUMF Svensk kortfilm från 2010. William Petzäll lyckas kräkas i hinken i fyllecellen, alla blir glada.
00:00 MITT I NATUREN Stellan Bojerud jagar inkräktare i Kymlinge-reservatet.
01:00 DÄR ÄR DITT LIV William Petzäll kidnappar en ovälkommen snyltgäst och assisterar denna till Somalia.
02:15 SPORT VI MINNS Alexandra Brunell berättar om de senaste rönen om Jesse Owens - att han var en korsning mellan en färgad och känguru.
02:45 AMAZING RACE Björn Söder och Ian Wachtmesiter diskuterar den fantastiska nordiska rasen.
03:15 NATIONALSÅNGEN Ultima Thule framför "Du gamla, Du fria" - alla verserna.

Länkar: SvD1, SvD2
Bloggar:

16 kommentarer:

Anonym sa...

Nu briljerar du igen, TM!

Keep it up!

Johan H

muhammed sa...

Det är för jävligt att vi har ett öppet nazistiskt parti i sveriges riksdag!

Jaså det var bara en lögn.

Men det är för jävligt att vi har ett öppet rasistiskt parti i sveriges riksdag!

Jaså, lögn det med.

Men det är för jävligt att inte sd ställer upp på regeringens linje om att ALLA är välkomna till sverige oavsett skyddsbehov, speciellt till moderatnästen som vellinge och östermalm.

*tystnad*

Va? Är inte moderaterna för fri invandring? Vill de sätta upp kvoter för hur många utlänningar som får komma hit? Så vissa människor har mer rätt att vara i sverige än andra, så vad skiljer dessa människor åt då?

Fortsätt skrika om sd så kanske ingen granskar moderaternas egen "sd-politik".

Ing.S.o.b. sa...

:-))))!!!

Anonym sa...

Ja inlägget var bitvis roligt, ironiskt och tom med satiriskt i vissa delar.
MEN

Tyvärr fanns det också en del av den vanliga vulgärmobbningen och förtalsmentaliteten som du använder gentemot SD. Speciellt dina ständiga antydningar om att SD-are är rasister eller nazister är något jobbiga att läsa (bland annat för att de är helt osanna.)

Du, och en del av dina AFA-kompisar, tycks tro att det är fullständigt legitimt att förtala SD-are. Det är inte OK, det är ungefär som om jag skulle antyda att du är pedofil.
(Finns en förtalsdom om detta som kan vara av visst intresse, Mål FT2255-10 vid Attunda tingsrätt.)

Tror att SD behövs. Såg tex idag en debatt mellan SD-repesentanter och skolminister Björklund kring "svenskfientlighet".
Troligen inget som välmående svensk medelklass (dit du troligen hör) bekymrar sig om. Men jag kan garantera att problemet finns och ditt parti tycks inte ha något intresse av att lösa det.
/Jörgen

Magnus sa...

Instämmer med Jörgen.

Silverstolpe sa...

Ha ha, fick mig ett gott garv!

Anonym sa...

Det gäller att känna var gränsen går och det är få skämt som tål att upprepas...

Den förra tv-tablån var mästerlig, och du gick inte över gränsen när du ironiserade över SD.

Var går gränsen?

Ian Wachmeister blev en gång tillfrågad i TV om vad han tyckte om att folk härmade honom som underhållning. Han svarade att han alltid gapskrattade för han tyckte det var så vansinnigt roligt.

Den man skämtar om - måste kunna skratta med... Om han eller inte kan det utan bara känner sig mobbad så har man gått över gränsen. (Detta förutsätter förstås att "offret" är normalt tjockhudad och inte tillhör de lättkränktas skara.)

Mobbning är aldrig roligt.

Anonym sa...

Det är få skämt som tål att upprepas. Den förra tablån gick aldrig över gränsen - därför var den helt mästerlig.

Tyvärr, når den här tablån inte alls upp i samma klass.

Mobbning är aldrig roligt.

Anonym sa...

Trotts att jag är SD'are tycker jag ändå denna var lite underhållande..

Anonym sa...

11: 20 får du byta ut och sätta in dig själv , för det är vad det handlar om.

Robin Shadowes sa...

Räknar inte med att detta inlägg kommer bli godkänt. Icke desto mindre erinrar jag om följande inlägg av Gustaf Janson på Newsmill 2009. Det handlar om ditt eget partei och dom bruna skeletten i garderoben. Så allt ditt raljerande till trots så hade dåvarande Högerpartiet en hel del nazistiska skelett. Detta 50 år innan Jimmie Åkesson ens var en glimt i sin faders öga. På den tiden som gamle Adolf var still alive and kicking som man brukar säga. Det var dessutom riktiga nazister och inte bara nationalister som ni älskar att utmåla som nazister. Den handfull som eventuellt var nazister är sedan länge borta. Du VET lika väl som jag vilka det är som har jagat judarna ut ur Malmö och det är varken skinnskallar eller sverigedemokrater, hur gärna du än önskar att det var det. Har du verkligen inte det minsta skam i kroppen, människa?? Nej, förlåt, du är ju tokig som ditt bloggnamn indikerar så du må eventuellt vara förlåten detta misstag.

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/17/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-3

P.S.

Eftersom du inte släpper fram det så kopierar jag mitt eget inlägg och postar annorstädes istället då du är en syltrygg som resten av dina kamrater (eller det kanske fortfarande heter kameraden sedan 30-talet?) och inte vågra släppa förbi denna post.

Anonym sa...

Tokmoderaten "inte som alla andra". Håller med. Vi andra använder inte andra människors namn för att söka göra oss roliga.

Stellan Bojerud

Tokmoderaten sa...

Robin - så länge Du inte hotar mig eller mina nära å kära med massa elaka saker eller använder kommenterandet för det mest groteska formatet av extremistpropaganda så släpper jag faktiskt igenom kommentarerna. Och nej, både du å jag vet att det är Ilmar Reepalus fel i Malmö...

Stellan: Vilka namn skall jag annars använda mig av för att hjälpa er med tablån för er kommande TV-satsning? Men förlåt mig om du inte gillar att jag tror att Du skulle passa bäst i SD-gänget som nyhetsankare eller Mitt i Naturen som den gamla officer du är.

Anonym sa...

Njuter du av att förödmjuka andra människor?

Tokmoderaten sa...

Anonym: Alls icke. Att driva med och raljera över politiska motståndare på ett plumpt sätt ger mig däremot en känsla av tillfredsställelse.

Johan R sa...

Vissa roliga "program".. men när du inte lyckas formulera något kreativt drar du fram nån nazireferens. Trist..