2011/04/11

TA SEDEN DIT DU KOMMER, KENT EKEROTH...!


Någonting måste ha varit väldigt jobbigt för Kent Ekeroth när han tillbringade sin ungdoms dagar i Skånes mest syndfulla stad Lund. Det måste ha varit väldigt jobbigt för Kent Ekeroth när han tvingades flytta ifrån den upplevda tryggheten och känslan av etnisk samhörighet i Lund för att flytta upp till en av Riksdagens övernattningslyor i ockupationsmaktens huvudstad, riktigt jäkla jobbigt. Måhända var det ett alldeles för stort steg att ta för Sverigedemokraternas påläggskalv Kent Ekeroth när en tillvaro i sus och dus i Lund förbyttes i plågsamma vardagsrutiner som voteringar istället för vomeringar...

Nu är han här iallafall, Kent Ekeroth - kanske mot sin vilja men iallafall enligt väljarnas, Jimmie Åkessons och Björn Söders vilja. Men försöker denna man - Kent Ekeroth - sig på att iallafall försöka med att anpassa sig till den nya miljön, det nya samhälle och det nya liv som levs i hans nya bostadsort? Absolut inte! Kent Ekeroth bajsar på allt vad anpassning heter, och fortsätter med att leva sitt liv som han levde det i Lund - en stad där störningsjouren är lika sällsynt som polisen i Norrlands inland.

Att uppmana Kent Ekeroth att ta seden dit han kommer borde ju vara en rimlig hantering av frågan, men när Sverigedemokraternas påläggskalv fortsätter leva sitt liv som man lever det i Lund så visar han tydligt att han struntar i integration, i anpassning och i hur man visar respekt för de som är vana vid ett annat liv. Livet som levs i Lund är helt oförenligt med det svenska kulturarvet - ett kulturarv som innebär att man går och lägger sig prick klockan 20:00, efter Rapport och där tystnaden och respekten för alla andra sovande lägger sig som en blöt filt över landet.

Men Kent Ekeroth vägrar anpassa sig, han haft fylleslag i sin övernattningslägenhet. Det låter så att sosse-tanterna ovanför och under ha fått köpa hörselskydd på Claes Ohlsson - men Kent Ekeroth struntar i att ta seden dit han kommer. Hade man varit hård så hade man kunnat gapa om att Kent Ekeroth med sitt invanda beteendemönster har valt att diskvalificera sig själv från att bo i lugn ro, och att han därför snarast bör repatrieras till Lund och i fallet Ekeroth bör vi vara lika hårda som Ekeroth är i sin retorik när han går bakfull  härjad och med betonghatt till "jobbet" som folkvald...

Kent Ekeroth bör därför tvingas att återflytta till Lund snarast möjligt, i det här fallet finns inga trängande skäl till varför Kent Ekeroth skall få stanna kvar och störa friden för alla de som vill leva sitt liv enligt tidigare invanda mönster i Riksdagens övernattningslägenheter. Det har varit och borde få vara en trygg tillvaro som faktiskt blir mer otrygg om man låter fridstöraren Ekeroth fortsätta utmana vårt samhälle med sina fester, med sitt supande och sitt skrålande.

Vi som besökt Lund kan förstå att det tar tid att anpassa sig, eftersom hela staden är en varböld av supande, skrålande och total oordning. Men vi har räckt ut handen till Kent Ekeroth, men han vägrar ta emot den om det inte finns Zaranoff i den. Det är tydligt att Kent Ekeroth har präglats i grunden av Lundensarnas sätt att leva, högljutt och berusat under de flesta av dygnets timmar. Kent Ekeroth är och förblir därmed ett hot mot vårt lugna sätt att leva, där alla går och lägger sig i tid och där lugnet lägger sig medan Rapports signaturmelodi ekar ut från TV:ns högtalare.

Låter vi Kent Ekeroth stanna kvar får vi själva ta konsekvenserna av vår naivitet, och bara invänta den dagen då fyllevrålar så att sosse-tanterna till grannar får akut örsprång och kronisk tinnitus. Låter vi Kent Ekeroth stanna kvar i det annars så rofyllda kvarteret så börjar vi själva att slå undan benen för det trygga och lugna del av vårt samhälle som Riksdagens övernattningslägenheter faktiskt en gång var...

Länk: Expr, AB,

20 kommentarer:

Veralynn sa...

Med risk för att slå in öppna dörrar... dricker inte moderater och sossar?

Och tjatet om att "ta seden dit man kommer", är det nått sd står för, stått för, sagt, antytt?

Du verkar tro att du hittat ett riktigt smart angreppspunkt på sd, men du angriper ju bara ett fantasifoster, en inbillad version av sd som bara finns inne i ditt huvud.

Hitta på att sd stödjer koncentrationsläger också vetja, och sedan putslustiga poster om att nu borde de skicka sig själva dit...

Men vi vet sedan innan, alla invändingar mot dina sd-utfall bevisar bara att du har rätt och träffade en öm punkt, och alla som inte fattar det roliga måste ju vara sd-anhängare...

anybody sa...

Ett fullständigt lysande inlägg!!

Anonym sa...

Ett annat alternativ kan ju vara att tillämpa en Moderat lösning:

1. Konstatera att alkholister har det allmänt svårt i världen.

2. Utropa, helt utan någon som helst täckning, att alkholister är en fantastisk resurs.

3. Ge världens alla alkisar rätt till asyl i Sverige, självklart med försörjning från svenska skattebetalare.

4. Bemöt all kritik mot detta med att kritikerna "inte tror på alla människors lika värde".

5. När det efter ett antal år blir allt för tydligt att de nyanlända alkisarna inte jobbar utan krökar hela dagen, vilket endast och enbart beror på de hemska och inskränkta svenskarna som inte ger några möjligheter till dessa fina resurser, då inför vi alko-jobb, dvs. skattefinasierade utrymmen där man kan fortsätta kröka men registreras som "i arbete".

6. Slutligen gör vi en uppgörelse med MP där vi slår fast att ALLA alkisar på planeten, dvs. även de som inte har beviljats asyl, har rätt till fri sjukvård i Sverige.

Kanske något för nästa moderata sångtext: Importera en alkis, baby, importera gärna tre....

Utlandssvensk

Anonym sa...

Tvärtemot vad en kommentatorskollega ovan menar så funkar verkligen denna angreppslinje mot SD. Prinsessan på ärten var hårdhudad om man jämför med dessa våra mer ogina landsmän, som går i taket så fort de mäts efter samma måttstock som andra. Förståeligt förvisso, eftersom den mätningen inte brukar vara så smickrande för dem. Väl skrivet, som vanligt, tokmoderaten!
Hälsningar Johan H

Sven-Erland sa...

Tokis, jag kan inte se annat än att du behöver läxa upp den käftiga Veralynn ordentligt. Här levererar du en klarsynt analys, men läsare med begränsade fattningsförmågor kan inte ta till sig detta - och riktar sin frustration över sin egen otillräcklighet mot dig. Det är inget du borde överse med, sådana intellektuellt svaga debattörer måste du hålla kort!

Kampen fortsätter!!!

Tokmoderaten sa...

Veralynn, låter inte det som en överårig "aktris" i B-porrfilm? Inte värd att ta på allvar alltså...

Patrik, Ängelholm sa...

Ja det står ju i Expressen.
Alltså är allt sant.

Jag kanske borde påpeka för dig att bloggare har fällts för mindre allvarliga förtal än det du här riktar mot Kent Ekeroth.

Tokmoderaten sa...

Om jag på mitt eget oefterhärmeliga sätt återberättar en nyhet som Expressen redan berättat så är det väl de som står för förtalet, Patrik? Och vad är förtalet mot Ekeroth? Är det inte lundensatna jag förtalar mer isåfall?

Annars tycker jag att du är lite stingslig nu faktiskt och alldeles för förutsägbar. Tänk om det någon gång dök upp en SD-are som inte tog det egna partiet på så himla stort allvar utan kunde le lite lätt åt satiren och ironin som ni lägger upp åt oss som på ett smörgåsbord.

Patrik, Ängelholm sa...

Men att Ekeroth går bakfull till jobbet är väl ändå dina egna ord och inte Expressens, för att ta ett exempel. Och även om det vore någon annans ord, så blir det inte mindre förtal för det. Du ansvarar för det du skriver på din blogg.

Anonym sa...

Vem har inte gått bakfull till jobbet någon gång?

Anonym sa...

Ja, visst är det irriterande med dessa stingsliga SD människor.

Att Malmö, under en Moderatledd regering, snabbt är på väg att bli den första Europeiska stad efter 1945 som helt töms på judar, det gör väl inget. Att Ekeroth, som själv är jude, har gjort mer än någon annan svensk politiker för att lyfta fram detta internationellt, det kan väl locka till ett litet hånflin?

Jag har bott utomlands länge och ni svenska moderater framstår som fullständigt patetiska byfånar. Läser ni ens internationell press? Har ni tagit del av den massiva debatt som har ägt rum i Europa de senaste 15 åren? ALLA andra EU länder för idag en immigrationspolitik som motsvarar eller är hårdare än den SD förespråkar.

Att man på något sätt skulle kunna skapa tillväxt och välstånd genom att importera analfabeter från MENA är så skrattretande att ett sådant påstående skulle betraktas som ett försök till skämt av en stor majoritet av Europas folk.

Men ni moderater är så djupt insnöade att ni inte ens begriper detta.

Men visst, ha kul så länge det varar. När det går upp för befolkningen i Sverige vad ni har ställt till med lär det inte bli nådigt.

Utlandssvensk

Tokmoderaten sa...

Patrik: Japp, det är mina egna ord och en effekt av att jag själv vet hur jag brukar må efter en kväll med sus å dus, hög musik, gnälliga grannkärringar och alldeles för lite sömn. Slutledningsförmåga kallar jag det för, inte förtal.

Men visst, Kent Ekeroth är ju nästan hälften så gammal som mig så han kan ju ha både högre toleransnivå mot rusdrycker och en högre förbränning av desamma. När du skriver det så minns jag ju tillbaka till min ungdoms dagar, att jag inte alls var speciellt bakfull då trots en betydligt högre konsumtion. Så du måste ha rätt - ändrar från bakfull till härjad med betonghatt istället...

Anonym sa...

Bara för att visa min goda vilja ska jag försöka hjälpa Tokmoderaten att ta ett första litet steg mot att öppna fönstret mot omvärlden. Känns det läskigt? Är SVT tryggare? Kan du läsa engelska, Tokmoderaten? Säg till annars, så kan jag översätta.

"French Interior Minister Claude Guéant says the government intends to reduce the number of immigrants allowed to enter the country legally"

"Some 20,000 people are allowed to enter France on work visas and another 15,000 for family reasons each year, according to the Ministry of the Interior"

http://www.france24.com/en/20110407-france-visa-immigration-interior-minister-gueant-sarkozy

Se där, nu kan du skriva ett av dina roliga små inlägg varje gång en fransman flyttar till Sverige.

Om du vill, kan vi fortsätta undervisningen med exempel från andra länder. Fast jag förstår om du behöver vila nu efter att ha utsatts för så mycket nytt på en gång.

Hur kan du förresten stödja att Sverige deltar i en union där alla andra länder styr av "främlingsfientliga" partier? Vore det inte bättre med en Svensk-Arabisk union?

Nä, det bästa är nog att fortsätta att trycka huvudet djupt ner i sanden och ständigt upprepa: SD är dumma, SD är dumma......

Utlandssvensk

Tokmoderaten sa...

SD är dumma!

Anonym sa...

Faktum är att en majoritet av befolkningen i samtliga västländer är dumma. Endast svenska politiker och journalister är snälla och goda.

Här har du några fler uppslag på inlägg:

1. Fransmän motsätter sig burqa men klär sig trots det annorlunda än svenskar när de kommer på besök. Vilket makalöst hyckleri! Sätt igång att exponera dubbelmoralen hos de som bär basker utomlands.

2. I Schweiz har man via folkomröstning förbjudit minareter. Trots detta kan man hitta schweiziska fjällvandrare i Sverige som använder den klassiska röda armekniven istället för morakniv under vistelser i Sverige. Prata om dubbelmoral! En total vägran att anpassa sig. På dem, Tokmoderaten.

3. Holländare flyttar till Sverige TROTS att de röstar på partier i Holland som FÖRBJUDER somalier att flytta till Holland. Kan man sjunka lägre?

Nej, den enda anständiga vägen framåt är den Moderata:
Fri invandring till Sverige, men inte just till de kommuner som Moderaterna själva styr. Bygg moskeer överallt, men inte just i Täby. Ta till massiva brösttoner om att aldrig, aldrig, aldrig göra upp med med "främlingsfientliga" partier, samtidigt som i princip alla de partier ni de facto samarbetar med inom EU är just "främligsfientliga" enligt era egna små gulliga definitioner.

Men inte hycklar ni, inte.....

Utlandssvensk

Lasse Svensson, Gbg sa...

Tokis är ett typexempel på en mobbarebloggare.

Hans alster ger ett snabbrus men aj vad man får ont i huvut efteråt, för att inte tala om sura uppstötningar ...

Tokmoderaten sa...

Vad tråkigt att du känner på det sättet, Lasse...

Anonym sa...

"Utlandssvensk" bör nog stanna kvar i utlandet.... Verkar behöva lugnande medel om inte annat. Tips, fråga Ekeroth - han kanske har några över i skåpet.

fd Moderat sa...

@Tokmoderaten
Att göra sig lustig över andra är inte en speciellt trevlig egenskap.

Jag är egentligen moderat men kommer inte att rösta på detta parti igen.
Tokmoderaten gör den det ännu enklare i mitt val, med sina mobbarfasoner & lustigkurrigheter.

J sa...

fd Moderat:

Tvärtom, att göra sig lustig över idioter förgyller tillvaron för sig och andra! Tack tokmoderaten för ett gott skratt!

Förtal!? Knappast! I jämförelse med hur gamla hederliga Helt Appropå behandlade politiker från höger till vänster var detta ju ingenting!