tag:blogger.com,1999:blog-7384952552086776150.post5408012295522848063..comments2024-01-31T15:31:14.829+01:00Comments on Tokmoderaten: "DONKENS" DÖD...?Tokmoderatenhttp://www.blogger.com/profile/07120104902572255514noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7384952552086776150.post-53717425548337281002010-05-14T09:20:08.812+02:002010-05-14T09:20:08.812+02:00Tack för info Niclas.
Mattias: BK Vasagatan ligge...Tack för info Niclas.<br /><br />Mattias: BK Vasagatan ligger perfekt till i förhållande till blå linjen. Där är servicen bra och Angus som bäst.Tokmoderatenhttps://www.blogger.com/profile/07120104902572255514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7384952552086776150.post-11051320411739662102010-05-14T09:14:08.284+02:002010-05-14T09:14:08.284+02:00"Jag ber alltid om en Angus med extra allt, o..."Jag ber alltid om en Angus med extra allt, och en sådan måste de alltid trolla fram ifrån grunden."<br /><br />"Max och Burger King borde nu ha alla möjligheter i världen att pinka in sina revir och ta lite större tuggor av den gigantiska kaka som är de svenska matmissbrukarna. "<br /><br />Tyvärr så är det så att du har lite för dåligt på fötterna. Du talar om att allt görs på beställning på BK? Du måste skoja?<br />Jag skriver av erfarenhet. Jag är en gammal anställd på McD och känner igen detta med dåliga hamburgare, själv har jag dock aldrig serverat sådant som är gammalt trots påtryckningar ifrån kollegor eller arbetsledare. Min fru har jobbat på BK i flera år. Därför kan jag skriva såhär:<br /><br />Kötten grillas på BK. Efter grillningen så läggs de i en plastlåda innan de skall användas. Inte sällan så får dessa ligga ett tag innan man tar av dessa. Du skriver om 10 minuter i ett värmeskåp, vad tycker du om 1 timme i ett värmeskåp? Det är nämligen så länge BK kan ha sina hamburgerkött liggande i en sådan bunke. Sedan tar man köttet ur bunken och lägger på brödet och ofta in i en mikro (för att få osten att smälta). Fräscht och nylagat?<br /><br />Jag har själv aldrig jobbat på Max men med tanke på att de har samma system (löpande band) för hamburgertillverkning så finns säkert risken för att det blir besvär där också. Men skall jag säga ärligt så är nog Max de som sköter det bäst, följt av McD.<br />Varför inte ta upp Sibylla? Hamburgare steks på ett stekbord. Läggs sedan ner i en bunke tills det kommer en kund som vill ha just den slags hamburgaren. Då återvärms maten igen (smittohärd) på ett stekbord innan man får maten.<br /><br />Så du får gärna njuta av dina hamburgare på BK, men tro inte att de ger dig en bättre och mer hygienisk produkt än McD, tvärtom skulle jag säga. Smaklig måltid.Niclashttps://www.blogger.com/profile/05099243659494352259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7384952552086776150.post-54422377872400409772010-05-14T02:22:40.565+02:002010-05-14T02:22:40.565+02:00Håller helt med om att BK är bättre än McD; grilla...Håller helt med om att BK är bättre än McD; grillat är godast kort sagt.<br /><br />Det tråkiga är bara att det inte finns någon BK i Sundbyberg. När jag flyttade hit (2000) så fanns en BK på järnvägsgatan (där numera O'Learys ligger) men det måste ha varit sveriges långsammaste BK.<br /><br />Tidigare brukade jag passa på när jag passerade BK på Sergels, men de håller för dålig ordning; jag har tröttnat på allt patrask som finns där och som gärna hjälper sig själva till min mat.<br /><br />Så, även om jag föredrar BK så blir det mestadels McD eller Max, eftersom de har restauranger lämpligt placerade.<br /><br />Dessutom har Max godare lökringar än BK, även om inte heller de kan slå BK när det kommer till burgare.Mattias Lönnqvisthttps://www.blogger.com/profile/08786056227603814976noreply@blogger.com