2008/10/13

AGENDA I GÅR - TOKMODERATEN SUMMERAR


Visst var Alliansen vinnare i går kväll, och detta trots att kvällens bästa spelare fanns längst ut på vänsterkanten, Lars Ohly. Trots att allt han säger är trams, så gjorde han en gedigen insats i mina ögon. Med ett gott humör, med glimten i ögat och med rollen som opposition till såväl regeringen som oppositionen verkade den gamle kommunisten trivas som fisken i vattnet...

Sedan känns det ju betryggande att Alliansen även bland Aftonbladets och DN:s läsare är solklara vinnare i debatten med närmare 60% mot 38% för den röd-gröna röran i AB. Mona Sahlin var blek som en albino, Fredrik Reinfeldt mjuk och sansad medan Jan Björklund gjorde mycket bra ifrån sig.

Efter sändningen så uttryckte Mona att hon var mer än nöjd med kvällens debatt, fortsätt då gärna på den inslagna vägen! Självbedrägeri när det är som bäst... Kan bli en ännu roligare kväll hos K-G Bergström om Monas kroniska formsvacka fortsätter, och det gör den. Självmålet med den nya MP+S-koalitionen kommer leva kvar länge, och de enda som vinner på spektaklet är Ohly och Alliansen.

Inga kommentarer: