2008/10/17

ATT VATTNA LÖKARNA MED KAFFE...


...verkar ju inget bra får då växer dessa dåligt. I alla fall om man skall tro på det som skrivs i SvD. Men å andra sidan så verkar det som om kaffet minskar risken för bröstcancer och det är ju bra. Frågan man som kvinna måste ställa sig är alltså ifall man föredrar: a) Stora lökar b) Mindre risk för cancer c) Eller skiter i båda alternativen och dricker kaffe för att det är gott och uppiggande.

Själv skall jag numera inleda en djuplodande medicinsk studie när jag går ut på krogen. Ser jag en kvinna med stora behag kommer det första jag säger vara "Jaha, jag förmodar att du inte gillar kaffe, får jag bjuda på något annat att fukta läpparna med?". För de tillfällen som man stöter på någon med en aning mindre framträdande bröst ändras frågan till "Oj, du måste gilla kaffe va...? Vilken alkohol skall jag beställa i din kaffedrink?" Om svaren avviker från de som man kan förvänta sig noteras detta, och man kan därefter fortsätta att bete sig som den fjant man blir/är när berusningsgraden stiger.

Eftersom jag jobbar natt borde man ju kunna se resultatet på kollegorna, då det krävs enorma mängder av kaffe för att hålla oss vid liv under nätterna. Men det är ju dessvärre (eller tack och lov för ett fetto som mig...) så att våra kläder döljer det mesta av formerna hos oss. Att dra några slutsatser blir därför svårt, betydligt svårare än på en bar eller nattklubb där kvinnorna av i dag skyltar med sina juveler ohämmat.

Inga kommentarer: