2008/03/06

HATA REINFELDT? NÄ, MEN VISSA SLYNGLAR I GÖTEBORG...


Jaha, pöbeln visar upp sig igen. Göteborg, denna på alla sätt så underbara stad med sin aveny, karga skärgård, kontinentala stämmning har tydligen en drös idioter inneboende, idioter som hatar någon bara för att man tycker annorlunda politiskt...


Skall man förvänta sig något annat av en stad där extremkommunister som Lasse Brandeby och Sven Wollter har sitt ursprung, där man har ett socialdemokratiskt kommunalråd som fick min två-åring att börja gråta av skräck när han syntes på TV, där man dessvärre lider av ett icke-befogat mindrevärdeskomplex och där vänsteraktivister slog sönder staden totalt i samband med EU-toppmötet? Jag tycker det, jag älskar faktiskt Göteborg efter den underbara tiden på KA4 1986-87 när min alltför korta militära karriär inleddes. Glömmer aldrig när reserv-löjtnanterna Samzelius och Bengtsson körde marschträning med oss i centrala Göteborg till alla turisters stora glädje, eller när vi vadade i hamnen vid Käringberget och spolades bort av svallet från Stenafärjan till Fredrikshamn... Jag älskar Liseberg, jag älskar Känsö och Galterö, jag älskar Avenyn och Långdrag, och jag älskar Bengans skivbutik. Men så finns det dessa rötägg som får mig att tvivla på känslorna verkligen kommer orka leva vidare...


Att statsministern uppenbarligen fick löpa gatlopp bland dessa ouppfostrade slynglar är pinsamt, pinsamt för Göteborg, pinsamt för alla älskvärda Göteborgare och pinsamt för skolsystemet. Betyg i ordning och uppförande, NU !!!

En demokratisk debatt bottnar alltid i respekt för varandras åsikter. Jag respekterar faktiskt Sven Wollter för att han står upp för sina åsikter, jag respekter inte Lasse Ohlys hyckleri om sin trosuppfattning. Jag respekterar Göran Johansson, han kämpar för det han TROR är bäst för sin stad och han stod upp för KA4 ( Amf 4 på senare år... ) men jag respekterar inte elever som gapar om hat. Vill man ha respekt, visa respekt ungdjävlar !

1 kommentar:

Arlav sa...

"Arbete skapar hälsa och välstånd och förhindrar många tillfällen till synd"
Så sant, så sant..
Alltför många har glömt detta (nog även Reinfeldt..)
Ytterligare en anledning till att fixa arbetslösheten, för jag gissar att arbetsgivare i allmänhet inte ger permission för deltagande i demonstrationer med extremvänstern..