2008/07/06

VAD FELAR FYRAN?


TV4 har det inte lätt, det verkar nästan som om en förbannelse har drabbat kanalen. Vad man än gör, vad man än tar sig till verkar det bara bli fel. Idag var det dags att bryta finalen i Wimbledon för att visa den undermåliga smörja som annars utgör kanalens utbud.

Kom till jobbet vid 20.30 efter att ha varit på Råsunda och sett AIK skänka två poäng till GAIS. Glad ihågen såg jag på nätet att tennisen fortfarande var igång, och sprang in i fikarummet och slog på fyran... Reklam! Och efter reklamen något som kallades "Det sociala spelet". Annars roliga personer som Felix Herngren ( en gud för mig! ), Meltzer och Hellenius har fått något rejält urvattnat att ta tag i. Och TV4+, dit tennisen flyttats, har vi inte på SöS. Tack för den TV4!

Att bryta en drömfinal i Wimbledon för något annat är tjänstefel, lika mycket tjänstefel som att censurera tal under Nobelfestligheterna, att inte få tag i utsändningar av fotbollen när strömmen går i Wien när andra kanaler lyckas, att inte granska fakta innan man ödelägger en persons politiska liv eller stänga av en snygg meterolog som visar naveln samtidigt som man visar Paradise Hotel...

Att kränga reklamtid åt denna kanal kan inte bli lättare framöver, efter allt schabbel med allt dom tar sig för. För att inte tala om den stackars tittarombudsmannen, när skall han ha kul på jobbet. När skall Fyran göra rätt igen?

Inga kommentarer: