2008/05/15

...OCH NU KASTAR HAN STEN I GLASHUS OCKSÅ


Vaknar upp, trött och grinig. Sedan blir man ännu lite mer grinig när man upptäcker att Pajasen får massmedialt utrymme även denna morgon. Nu gnäller Thomas Bodström på att det saknas resurser i kampen mot den organiserade brottsligheten, och tar åt sig äran av de förslag som Beatrice Ask presenterar.

Men det må vara förslag som tidigare lanserats av sosseregeringar, men som i likhet med den ständigt utlovade tandvårdsreformen aldrig realiserats. Sålunda, och som vanligt från dessa företrädare, mycket snack men aldrig någon handling.

Skillnaden är ju att nuvarande regering levererar det man säger, det gäller såväl satsningar inom rättsväsendet som en välkommen tandvårdsreform. Att Pajasen under sin tid som justitieminister inte genomförde ett smack som gynnade svenskens bild av ett fungerande rättsväsende med fler poliser och trovärdiga straff bortser han helt ifrån. Är det detta som kallas selektivt minne...?

Ber läsaren observera kvinnan till höger på bilden, hon håller uppenbarligen för näsan... Så mycket skit snackar alltså karln att det till och med börjar lukta detsamma.

Inga kommentarer: