2009/04/13

DRÖMKVINNAN VANN!


Trots att jag sedan en välgenomtänkt lista över Sveriges roligaste personer publicerades i Aftonbladet fått en herrans massa mail, ja nästran hundra stycken, som uttrycker sin djupa bestörtning över att Tokmoderaten inte finns med på densamma så måste jag ändå konstatera att Aftonbladet är rätt ute... För visst är jag kul, visst är jag på alla sätt ett med den politiska satiren och ironin men jag har ännu inte nått ut till de breda folklagren på samma sätt som exempelvis Mia Skäringer.

Att just Mia Skäringer vann tycker jag är helt underbart. Finge jag välja fritt ur ett skafferi av kvinnor när jag skulle välja en livspartner tror jag defintivt att Mia Skäringer skulle vara den underbara kvinna jag skulle omsluta med mina bratwurstfingrar. Det är en speciell sorts skönhet, det är humor, det är tragik och det är en person jag alltid njuter av att se och höra. Vad gäller roliga listan i övrigt så finns det väl vissa synpunkter som jag har: Bort med Schyffert, bort med Sissela Kyle, bort med Babben, bort med Carina Berg och in med en hel drös andra muntergökar som förgyller allas vår vardag. Min lista ser därför ut så här:

1. Mia Skäringer, TV-personlighet
2. Henrik Dorsin, allround-komiker
3. Sven Erik Österberg, riksdagman Socialdemokraterna
4. Bosse Ringholm, fd minister Socialdemokraterna
5. Robert Gustafsson, unikum
6. Gunnar Hökmark, EU-parlamentariker Moderaterna
7. Nour El-Refai, exhibitionist
8. Maj Wechselmann, TV-producent
9. Petra Mede, allround-komiker
10. Ylva Thörn, fackpamp Kommunal

Det är enbart för att jag skulle framstå som rubbat självgod som jag utelämnar mig själv på listan. För ordningens skull och för att visa vilken erkänt rolig person jag är har jag saxat lite bland kommentarerna på min blogg och hittat följande guldkorn...

"Detta blogginlägg är faktiskt bland de första jag läser på internet. Trots det är det, det mest idiotiska dravel jag någonsin sett" - Andreas E 090308
"Ignoranta fanskap" - N3Uro 090309
"Hjändiarrén verkar inte släppt än ser jag" - Peter den store 090109
"Pulvermos? Du är inte klok! När man snabbt kan göra hemlagat" - Nathalie 081013
"Fan, det skulle behövts mer stryk för att få ordning på dig, det är ju uppenbart" - Dr No 081013
"Tack till er grabbar som spöade denne miserabla individ den kvällen" - ThrashManiac 081014
Som sagt, extremt omtyckt och populär!

Länk: AB

2 kommentarer:

saom sa...

Jag älskar Tabitha. Hon är grym.

Mao sa...

Jag todde du skulle välja Viveca Andebratt, en kvinna med fina konservativa åsikter och med rötterna i den posrösa överklassens mylla.