2009/10/10

KAMPEN GÅR VIDARE!


Eftersom det är regeringens och statsförvaltningens ambition att skicka en civilist till Mazar-e-Sharif för att där skapa ett nytt svenskt län, eller iallafall en koloni så finns det i högerspalten en omröstning om vem som är mest lämpad för detta uppdrag.

UD har bett mig att med mitt rättspatos och goda omdöme hålla i en omröstning om vem som lämpar sig bäst för detta grandiosa uppdrag. En närmare presentation av de nominerade finner Du här.

Just nu är det en strid på kniven mellan mig själv, Gudrun Schyman och med Ibrahim Baylan som en stark "runner-up". För att säkra segern, och högst eventuellt kunna sanera min hushållsekonomi med den saftiga lönen och det väl tilltagna traktamentet så känner jag att det är på sin plats att jag lovar lite till om vad det är jag vill göra för Mazar-e-Sharif.

- IKEA-varuhus byggs i stadens utkant.
- MAX-hamburgerrestaurang etableras centralt i shopping-distriktet.
- Arbetet inleds för att utöka den kvinnliga andelen i såväl Poliskår som Räddningstjänst.
- Vårdval Mazar-e-Sharif införs skyndsamt.
- Samkönade äktenskap legaliseras.

Så jag ber Er, rösta på Mig som landshövding till det nya svenska länet, Mazar-e-Sharif med Balkh. Tack för ditt stöd på förhand! Du röstar i spalten till höger om detta inlägg.

Att smutskasta sina motståndare hör ju även till det politiska spelet så betänk detta innan just Du röstar: Gudrun Schyman är en försupen manshatare och Ibrahim Baylan lika sexfixerad som en brunstig kanin-hanne. Är en redan plågad del av världen värd någon av dessa två i dina ögon? Därmed inte sagt att jag är felfri...

Länkar: SvD, DN

2 kommentarer:

Wiseman sa...

Nu leder du över Gudrun tack vare mig. Du kan sätta in mitt arvode på det vanliga kontot.

Tokmoderaten sa...

Tack Wiseman! 901950-6 och med Taliban-hjälpen som mottagare var det väl? ;-)