2011/01/21

TOKMODERATEN KOMMENTERAR BILLSTRÖMS KOMMENTERANDE


Från många olika håll i min omgivning har jag fått höra kommentarer om att jag borde kommentera de kommentarer som vår kommenterande migrationsminister haft som kommentar till en efter kommentarer ständigt sökande press under dagen som gått. Eller kommentarer eller kommentarer, det handlar väl snarare om att Billström kommenterar att det rör sig om en tredjepartsuppgift som han och regeringen inte har anledning att kommentera.

När då några av mina läsare i olika kommentarer vill få mig att kommentera Billströms kommentarer och kommenterande om ett ämne som han bestämt sig för att inte kommentera kan jag ju inte hålla inne med mina kommentarer om ett ämne som jag som politisk fribajsare nog skulle ta och kommentera, eller inte...

Vad handlar då dessa krav på mina kommentarer om? Om hur jag kommenterar de kommentarer som Billström lämnade för att klargöra att han minsann inte tänkte kommentera någonting som har Wikileaks och tredjepartsuppgifter som källa till ett par kommentarer? Billström lyckades med en klockren mediahantering klargöra att hans kommenterande utsträckte sig till att han inte hade några kommentarer - titta på klippet och kommentera gärna vem som framstår som dummast.


Jag kan inte kommentera vem som jag upplever som mest korkad i Rapport-klippet, han som inte vill kommentera eller hon som inte fattar att han som inte vill kommentera och inte kommer att kommentera inte tänker att kommentera något över huvudtaget oavsett hur mycket hon än ber om kommentarer.

Vad blir då min kommentar till dessa kommentarer och icke-kommentarer från en man som inte vill kommentera eller en journalist som inte ger sig förrän hon har fått en kommentar?

Min kommentar blir naturligtvis: "Inga kommentarer!"
Jag kan inte kommentera några kommentarer som inte kan kommenteras eftersom de handlar om tredjepartsuppgifter och då rimligtvis borde ha hunnit bli fjärdepartsuppgifter när jag väl ombedes att kommentera något som jag med all välvilja i världen kan kommentera.

Det jag kan kommentera är att det här knappast var något som kommer undan vidare kommentarer från en blodtörstig presskår eller en ännu vidrigare motståndarpöbel bland nätrötterna. Ibland är det bäst att faktiskt kommentera något som kanske inte borde kommentera för att inte framstå som helt imbecill när man vägrar kommenterandet. Med det så avslutar jag mina kommentarer med kommentaren: Inga mer kommentarer. Sug å svälj, trevlig helg...

Länkar: AB1, AB2, SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, DN1, DN2, Expr1, Expr2

11 kommentarer:

Johannes sa...

Jag tittar överhuvudtaget inte på svt och deras vinklade nyheter, om det inte kommer från "tredjepart" som här.

Måste säga att Billström med detta gick från en något anonym minister i mina ögon till en hjälte. Så skall de tas, dj***la vänsterjournalister!

I övrigt tack för en kul och intressant blogg.

Anonym sa...

jo,jo det är till att skämmas över vår svenske migrationsminister-men skämmas över att ta emot hårt arbetande svenskars skattepengar iform av livstidsförsörjningar är naturligtvis otänkbart!

Tokmoderaten sa...

Tack Johannes!

Och Anonym, jag skäms inte över Billström - jag beundrar honom oftast väldigt mycket. Men att göra sig själv löjlig är sällan vägen mot frmagång...

Anonym sa...

Ähh,Tokmoderat jag refererade till journalisten som sade sig känna irakier, som skäms över Sveriges migrationsminister.
Hade Billstöm o co bara kostat på sig att helt öppet och ärligt, inför oss väljare stå för sina helt med sanningen överänstämmande uppfattningar så hade SD aldrig suttit i Riksdagen.

Unknown sa...

Gilla :) annars ingen kommentar

Boris sa...

Älskar Billströms byråkratiska. Men jag ser detta som djupt tragiskt att man inte kan prata öppet med det svenska folket. Inte år 2007 eller nu 2011. Så illa är det att man inte kan öppet säga att invandringspolitiken har misslyckats och att invandingen måste begränsas. Djut sorgligt att man inte litar på sitt eget folk..

Jah Hollis sa...

Om du själv inte inser det, så är det ju Billström som framstår som en fullkomlig idiot i tv. Antingen är karlen dum, eller så omger han sig med dåliga rådgivare.
Det syns också att du lyckas locka fascistoida kommentatorer som den ovan som kallar sig Johannes. Låter som ett eko från någon högerdiktatur.

Visionären sa...

Vad är det för en j-a idiot till journalist som tror att bara för hon ställt samma fråga för trehundrafemtielfte gången, så ska hon få svar på frågan när hon ställer den för den trehundrafemtiotolfte gången?

Är hon verkligen avlönad av mig såsom licensbetalare?

Och vad heter hon?

V

Patrick sa...

Journalisten har ett uppdrag, antigen få en kommentar eller få Billström att framstå som en komplett idiot. Jag tycker hon gör ett utmärkt arbete i den senare delen. S jublar, för nu har M sin egen papegoja som kommit överens.

Patrick sa...

PS. "Ännu vidrigare motståndarpöbel bland nätrötterna"...? Jag tycker du valt några rätt sansade bloggar att utnämna "vidrigare motståndarpöbel"... Tycker du inte själv att du tagit i lite väl? Bara för att de inte delar din åsikt? Lite infantilt med effektsökande på den nivå som denna blogg ska stå på?

Tokmoderaten sa...

Jah Hollis - God Morgon! Jo, den bilden av en fullkomlig idiot är du inte ensam om att se. Jag tycker det var ett lågvattenmärke i presshanterande, faktiskt. Det hade varit bättre att bara gå...

Patrick: De är sansade allihop av de länkade näterötterna, men jag ville reta dom litegrann bara. I den här frågan delar vi dessutom åsikten om att det var ett statsråd som gjorde sig löjlig.

Visionären: Trevlig Helg! Och, ja - du lär betala hennes lön, precis som du betalar Billströms dito. ;-)