2008/07/21

MAX STOD UPP!


Så har då Max bestämt sig för att hålla öppet i Borås Arena under nästa sommar, samtidigt som U21-EM skulle ha pågått i samma arena. UEFA och McDonalds hade ju krävt att restaurangen skulle hålla stängt under hela evenemanget, men nu har Max med benäget bistånd från sina kunder sagt ifrån. Resultatet blir att Borås inte får stå som värd för U21-EM...

Visst kan det tyckas tråkigt att inte boråsarna får njuta av fotboll, men man får njuta av något mycket godare istället. Vad är väl ett straffmål mot ett skrovmål, och vad är en boll i krysset mot ett orginalmål? Ingenting om ni frågar mig...

En sak som är säker är att Råsunda måste vara lika inaktuellt som Borås Arena eftersom Max finns ca 200 meter från den Södra Läktaren. Får se vad man kan hitta på från den internationella hamburgerkedja som inte klarar av att konkurrera med en nationell kedja... Mycket dålig PR för McDonalds är detta likväl, och kanske, kanske kan detta ha varit det första spadtaget i grävandet av en egen grav i Sverige.

2 kommentarer:

Dawit sa...

Klart MAX struntar ifall Borås får U21-EM eller inte - de kränger ju burgare, och ingen som äter där lär ha någon plats i idrotten;)

När jag tänker efter så känns saken ännu larvigare av UEFA. Det borde de tänkt på innan de planerade att lägga matcher på arenan. Skulle en restaurant som investerat i arenan behöva stänga sin verksamhet för att en annan restaurant sponsrar hela turneringen?

Morfar Lasse sa...

Idag ska alla aktiva och passiva medlemmar i UEFA skämmas! Fotbollen anser sig ha rätt att sätta sig över lagar och förordningar, samt den fria företagsamheten.

MAX ska vara stolta över sitt beslut och Borås kommun, som äger arenan, samt Svenska Fotbollsförbundet borde ställa sig i skamvrån.

Den svenska fotbollen klarar sig bra utan EM slutspelet, men UEFA klara sig inte utan svensk fotboll!
Jag är fotbollspelare. Jag skäms!