2009/05/13

FN - WTF!?

Enligt trovärdiga källor så har FN låtit klona fram en kopia av Pol Pot som skall leda FN:s Råd för mänskliga rättigheter.


När vi nu nås av nyheten att Kina, Kuba, Saudiarabien samt Ryssland som de föregångare dessa länder är kommer att få ingå i det fina, framåtsträvande FN-rådet för mänskliga rättigheter så är det ju svårt att bli förvånad.

FN är en organisation som sett sina bästa dagar för länge, länge sedan om det ens funnits några glansdagar. FN av idag är så tandlöst att om man tittar en uteliggare som inte besökt någon tandläkare under alla de åren då sossarna lovade och lovade en tandvårdsreform men aldrig kom till skott så framstår uteliggarens garnityr ändå som mycket mer tilltalande än "vår" organisation för alla världens stater. Följande filmklipp ur Team America visar verkligheten på ett skruvat sätt, hur tyranniet ser på FN och vad FN gör när någon sätter sig på tvären...Avveckla FN, men med förnuft är min viljeriktning. En organisation som utan att blinka väljer in länder där förtrycket är en naturlig del av vardagen så underminerar man den lilla tilltro som finns för just FN. Därför, Sverige ut ur FN - Sverige in i NATO!

Länkar: SvD

Inga kommentarer: