2009/07/21

BERLUSCONI OCH ALLA HANS BABES...


Knappt en vecka har förflutit sedan jag skrev om Italiens infamösa premiärminister Berlusconi, och nu är den 72-åriga "hunken" på tapeten igen. Av någon outgrundlig anledning så fokuseras det hela tiden på sex när man skall kommentera denna man som uppenbarligen måste knapra Viagra på samma sätt som jag trycker i mig halstabletter och TREO för tillfället. Aldrig tar pressen upp det faktum att Berlusconi är politikens extrema överlevare, en man som alltid kommer tillbaka till makten trots att han i princip kroniskt vandrar omkring i Palazzo Chigi med två klaver på de sina fötter...

Tidigare har ju denna Silvio Berlusconi gång efter annan utgett sig för att vara Guds gåva till de heterosexuella kvinnorna. Efter de senaste avslöjandena så är det närmast ett oomstritt faktum att de flesta "erövringarna" har föregåtts av ekonomiska transaktioner. Helt plötsligt så framstår mannen snarare som en tragisk, överkåt sexmissbrukare i ett desperat behov av bekräftelse - och jag är så glad att jag inte är den enda i politikens värld som hamnat så snett.

Silvio Berlusconi är ju på många sätt en extremt fascinerande politiker. Han låter grodorna hoppa ur munnen på ett sätt som som skulle få den som tycker att politik alltid är tråkigt att tystna för evigt, han ställer till scener varhelst han rör sig och så har vi ju hans sexuella umbäranden.

Letar man på nätet så hittar man en hel drös med närmast odödliga citat från Berlusconi, varav några ni kan finna just här:

"Kvinnorna på den politiska högerkanten är definitivt de vackraste... Vänstern har ingen smak, inte ens när det gäller kvinnor."
"Mussolini dödade aldrig någon., han skickade bara oliktänkande utomlands på semester"
"Jag har lite hår men det beror på att min hjärna är så stor att den puttar bort hårstråna"
"Jag är politikens Jesus Kristus, jag är ett tålmodigt offer. Jag står ut med alla, jag offrar mig för alla"
"Dom fortsätter ihärdigt att kalla mig för en dvärg, detta trots att jag är längre än både Sarkozy och Putin"

Han är ju rätt kul, den där Berlusconi. Om han nu kommer falla efter de senaste turerna så är det ju en sak som är säker - han kommer tillbaka igen, med full kraft!

Länkar: SvD, DN, AB

2 kommentarer:

Danne sa...

Att kvinnorna på högerkanten är vackrare har han ju helt
rätt i :-)

Allt om Alliansen sa...

Berlusconi är en beundransvärd person! :)