2009/07/10

HÖGERSPÖKET: KÅT, GLAD & TILLFREDSSTÄLLD AV SKATTEPENGAR

Högerspöket med ett annat sexhjälpmedel, en röd dubbeldildo...

"Högerspöket har erfarit att länsrätten i Västra Götaland har bedömt att sexuell tillfredställelse är en del av skälig levnadsstandard. Genom att följa denna blogg kan han enkelt konstatera att Tokmoderaten inte har en skälig levnadsstandard. Är verkligen försörjningstödet ett sätt att distribuera kåthet, lycka och tillfredställelse för skattepengar.

Trots att Högerspöket vid det här laget uppnått en aktningsvärd ålder dröjer potensproblemen. Kanske är det därför han har så svårt att sympatisera med den kåte men impotente göteborgaren som sökt socialbidrag för att köpa potensmedicin. Mer troligt är det för att Högerspöket insett att statens, landstingens och kommunernas pengar faktiskt är skattebetalarnas pengar. Det är människor som gått upp för att börja jobba kl 07.00 som betalar de där små blå pillren.

Den impotente göteborgaren och hans läkare hävdar att denne måste kopulera för att inte återfalla i sitt missbruk. Ursäkta ett förvirrat högerspöke, men är det någon annan som stoppat heroinnålen i honom? Högerspökets gamle vän Sherlock Holmes var kokainist och evig singel, men han tog iallfall ansvar för sitt eget liv.

Högerspöket är tämligen övertygad om att de flesta i Sverige tycker att det är värt att betala ut socialbidrag för att människor ska ha någonstans att bo, ha kläder på kroppen och för att ingen ska svälta. När man börjar prata om rätten att införskaffa en TV, en dator eller cigaretter börjar stödet svikta. Högerspöket vet att du skulle skänka pengar till en vän för att han inte har råd med mat, eller inte har råd med kläder, eller håller på att bli vräkt. Men vem av er skulle betala för att er vän är impotent och mår bra av att få till det?

Man kan också fråga sig om sex nu är så viktigt för vår Göteborgares tillfrisknande, vad hade länsrätten dömt om han hade vore singel? Ett års prenumeration på FIB-Aktuellt? Gratis medlemskap på match.com med tillhörande datingkostnader? En timme sexköp i veckan?

Nej. Det offentliga kan inte göra oss lyckliga, och ska inte göra det heller. Lycka eller tillfredställande ska inte köpas för pengar som andra arbetat ihop. Oavsett om det gäller kultur-stöd eller små blå piller."


Länkar: SvD, DN, AB, Expr

1 kommentar:

Wiseman sa...

Som den konservative medborgare jag är: Hear, hear!