2009/07/07

HÖGERSPÖKETS SEX SEXIGA SEXBOMBER FRÅN ALMEDALEN

Högerspöket har hört av sig och hånat min smak för kvinnor. Uppenbarligen är det så att detta Högerspöke inte förstår att ett bra vin blir ännu lite bättre med åren, precis som fulländade Kommunalråd. Nåväl, smaken är som baken - och medan jag hänfaller åt mina drömmar om hyfsat mogna kvinnor så ger Högerspöket ett närmast gubbsjukt intryck.

"Högerspöket är mycket mån om sitt anseende. Han vill inte förknippas med en blogg som grundar sig på ogrundade föreställningar, gissningar och utyppande av sexuell frustration. Tokmoderaten gick förrförra veckan klart över gränsen då han, utan att ens vara i Almedalen listade dess snyggaste våp.

En del av dem på listan var inte ens där, och många av dem inte ens attraktiva. I sin strävan att göra den blogg han hemsöker mer saklig och balanserad har Högerspöket själv valt att lista Almedalens allra smaskigaste kvinnor.

1. Katrine Kielos
Denna lilla balt med rödgardistiska böjelser går under epitetet fulsnygg. Visserligen har hon inga klassiska drag, som Högerspökets ex Morgan La Fey, utan en sex appeal utan gränser. Klagar mycket på orimliga skönhets- och kroppsideal, men hennes egna attribut uppfyller alla krav, drömmar och fantasier som en odöd kan ha.


2. Filippa Reinfelt
Högerspöket brukar krångla sig igenom Sagerska Palatsets uråldriga avloppsystem för att kunna tjuvkika på rikets första dam från toalettstolen. När hon står där och duschar, eller smörjer in sig med mjukgörande krämer inser Högerspöket att hon också är rikets främsta MILF. Sedan kommer Filippas Onkel Fester-liknande make Fredrik och kissar på högerspöket.


3. Evín Khaffaf
Söt som Sucralos, orientalisk och förförande som en vattenpipa och spännande som tusen och en natt. Tillsammans med sin chef Schlingmann politikens svar på Skönheten och Odjuret.

4. Ebba Busch
En korsets tjänare, en ren jungfru, en guds trolovade. Helt klart längst upp på Högerspökets badmintonpartner Greve Draculas önskemeny.


5. Magdalena Schröder
Magdalena må vara okänd i rikspolitiken, men Högerspöket upptäckte henne när hon övertog hans sedvanliga förmiddagsunderhållning, att förfölja riksdagsledamoten Christian Holm. Hon är charmig, glad, framåt och med ett höftmått som borgar för många och hälsosamma barn i framtiden.

6. Ebba von Sydow.
Varför adliga fröken von Sydow stapplade runt i sina högklackade bland Visbys gatstenar vet inte Högerspöket. Kanske planerar Ebba ett nytt parti; Stureplanspartiet, med ett oklart champagneindränkt budskap. Det var dock en fröjd att se, alldeles särskilt i en åtsmitande klänning i sommarvärmen.

Veckans besvikelser:

Ida Gabrielsson
Varje gång Högerspöket läser något av denna lilla späda sak, blir han otroligt frustrerad. När han sedan ser en bild på henne blir han förstående. När han hemsöker henne i vanliga livet blir han återigen frustrerad. Ida är photogenic i dess sämsta bemärkelse, snygg på bild och ful på riktigt.


Helene Hellmark Knutsson
Tokmoderatens eviga förälskelse, som hemsöker hans drömmar natt efter natt. Om Helene är det bästa Sundbybergspolitiken kan bjuda på kan ett Högerspöke bara erbjuda sina beklagande suckar."


Länkar: AB1, AB2

4 kommentarer:

Mattias Lönnqvist sa...

Det är bara att konstatera att ni har kass smak båda två.

Eftersom jag inte var i Almedalen tänker jag dock inte göra en egen lista; risken är alldeles för stor att den är inkomplett.

Tokmoderaten sa...

Har du sagt A får du allt ta och säga B!
Vilka saknar du? Birgitta Ohlsson? Nyamko? Någon Folkpartist överhuvudtaget...? ;-)

Mattias Lönnqvist sa...

Jag är inget större fan av blondiner (även om det givetvis finns söta blondiner också) utan föredrar oftast brunetter eller rödhåriga.

Gärna lite kortare kvinnor, runt 1.60 är den optimala längden; däremot spelar det inte så stor roll om de är lite mulliga eller lite tunnare (så länge de inte är anorektiskt smala).

Ska man väga in bröst så ogillar jag stora dito utan de får gärna vara så att man kan kupa hela bröstet med en hand.

Hudfärg är ganska egalt; det finns sexiga kvinnor av alla kulörer även om jag har ett visst stråk av "gula febern"

Sedan är jag dessutom så tråkig att jag tycker att insidan är minst lika viktig som utsidan. Om någon framstår som elak, tråkig eller ointelligent så är det totala turn-offs för mig.

Eftersom jag inte var där så kan jag inte ge en lista, men för att ta några exempel.

Från politikerbloggens lista skulle jag antagligen ha med Anna Söderström, Maria Ferm och Annie Johansson.

Från din lista Sanna Rayman. Då med reservationen att jag faktiskt inte vet hur Eva Solberg ser ut och att jag strök Zaida för att jag fått intrycket att hon inte är så värst trevlig (vilket givetvis kan vara en fördom från min sida)

Högerspökets lista: ingen, tyvärr.

Men, jag är tveksam till värdet på dylika listor. Insidan syns dåligt på foto tyvärr.

Sedan är det givetvis så att inget av de namn som nämnts är fula direkt. Skulle jag få en invit från någon av dem -- vilket inte är så troligt, men nu pratar vi teori och inte praktik -- så skulle jag antagligen inte tacka nej (med ett undantag; jag undviker gifta kvinnor)

Tokmoderaten sa...

Mattias, vad fin du är!
Ja, högerspöket är en extremt ytlig varelse som endast tittar på fysiska företräden medans jag precis som du tittar lite djupare. Har man suttit på Bishops Arms med en lätt salongsberusad Helene Hellmark-Knutsson snett-emot-sig och bara sett den inre skönheten i kombination med ett avväpnande leende och ett par ögon som sett det bästa i Taboao da Serra så faller man som en fura, och det alldeles oavsett om hon är en meningsmotståndare eller gift.

Fortfarande har dock inte Helene besvarat mitt anhållande om vänskap på Facebook positivt, varför jag fortfarande tror att hon störs av att jag varit lite elak, retsam och tyken mot henne och hennes parti. Men jag befinner ju mig på en pre-pubertal gosse i 10-årsålderns nivå i min mentala utveckling, och då brukar man ju reta den man gillar, kanske till och med dra i håret eller kasta kottar....