2009/07/14

MASSPSYKOSEN KRYPER NÄRMARE...


För att människan skall bli riktigt, riktigt rädd för en influensa eller någon annan sjukdom så kan den med fördel få ett namn med djurisk anknytning. Just nu är det den s.k Svininfluensan som härjar över jorden som en riktig pandemi, tidigare har människan bläddrat hysterisk i tidningarna när Fågelinfluensan seglade upp som dragplåster på löpsedlarna och har någon hunnit förtränga den Galna Ko-sjukan?

Att vi nu över hela världen ser en våldsam acceleration av smittspridningen i Svininfluensa är naturligt med tanke på hur vi människor rör oss över planeten. När man nu hittat en smittad på Gothia Cup så kan självfallet denna individ ha hunnit sprida viruset bland lagkamrater och andra. Det är ju inte för inte som Gothia Cup ses som den största "köttmarknaden" bland unga atleter, med ett idogt hånglande bland de deltagande under kvällarna...

Vad blir nu reaktionen på att detta fall dykt upp i Götet, mitt bland 34.000 bollsparkande ungdomar som lägger nästan lika mycket energi på att jaga varandra som bollen? Kan vi förvänta oss att det blir mindre kroppsvätskor som byter ägare, kommer man på Heden få se matcher med spelare i munskydd? Fan vet...

Svininfluensan, som inte bara drabbar svin som undertecknad utam också hederliga människor vid sina sinnens fulla bruk, är en allvarlig sjukdom - inte tu tal om annat. Men alla influensor tar livet av folk, allt från något som fått sitt namn efter en kinesisk provins till vinterkräksjukan. Men det som brukar hända då är ju att det är de svaga, multisjuka och redan halvdöda som stryker med och det vi nu bevittnar är något helt annat. Det är en sjukdom där unga, vitala människor hamnar i respirator på grund av en influensa, och det är läskigt. Men det är värt att lägga märke till att mortaliteten (dödligheten) i Svininfluensan fortfarande är rätt så försumbar, marginellt värre än de vanliga influensor som brukar svepa över landet. Men media underblåser panikkänslor och skrämmer upp folk på ett sätt som jag upplever är långt farligare än vad sjukdomen än så länge har visat sig vara. Frågan är inte längre om utan när masspsykosen bryter ut med full kraft.

Det finns dock tecken som oroar mig, och det är att viruset redan börjat mutera. I London finns till exempel en ny variant av viruset och i detta fantastiska turistmål finns det redan 12.500 sjuklingar och i Sverige ligger beräkningarna om antalet insjuknade under hösten i den snäva ramen mellan 400.000 och 5.000.000...

Är det bara att gilla läget, att inte oroa sig för något som man ändå inte kan påverka? Massvaccineringen sätter ju snart igång i världen, så även i Sverige men är det trots alla ansträngningar försent allra redan? Och om det är en ny, värre form av viruset som når oss - fungerar då vaccinet? Själv har jag ju aldrig blivit så sjuk som när jag en endaste gång nappade på erbjudandet från arbetsgivaren om influensavaccin för 15 år sedan. För att citera en av mina favoritgrupper, Eskilstunas stolthet, Kent:

"Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön

Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö

Men älskling vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö"

Länkar: SvD1, SvD2, SvD3, DN1, DN2, DN3, AB1, AB2, Expr1, Expr2

4 kommentarer:

Ingvar sa...

Don't Take The Flu Vaccine!

http://www.youtube.com/watch?v=vqMK_yu8APg&eurl=http%3A%2F%2Fwww.davidicke.com%2Fcontent%2Fblogcategory%2F30%2F82%2F&feature=player_embedded

Ingvar sa...

H1N1 Vaccination a Eugenics Weapon for Mass Extermination

'Canadian doctor Ghislaine Lanctot, author of the Medical Mafia, has underscored the lawsuit recently filed by Austrian journalist Jane Burgermeister against the WHO, the UN, and several high ranking government and corporate officials. Bürgermeister has documented how an international corporate criminal syndicate plans to unleash a deadly flu virus and institute a forced vaccination program.

“I am emerging from a long silence on the subject of vaccination, because I feel that, this time, the stakes involved are huge. The consequences may spread much further than anticipated,” writes Lanctôt, who believes the A(H1N1) virus will be used in a pandemic concocted and orchestrated by the WHO, an international organization that serves military, political and industrial interests.'


http://www.prisonplanet.com/canadian-doctor-h1n1-vaccination-a-eugenics-weapon-for-mass-extermination.html

Länk till boken "Medical Mafia":

http://www.davidickebooks.co.uk/index.php?act=viewProd&productId=22

Unknown sa...

Vågar man ta vaccin mot svininfluensan?? läs mer på www.svininfluensan.com

Mattias Lönnqvist sa...

Bara det faktum att "The medical mafia" säljs av David Icke (överguru för alla foliehattar) borde vara tillräckligt skäl att inte slösa pengar på boken.

Kort sagt, den innehåller sånt dravel som bara foliehattar lyssnar på och den riktar sig till personer som tror på Illuminati, och på ödlor som styr allting i bakgrunden.

Just ödlorna borde vara en major clue om att David Icke inte har alla hästar hemma:

"According to writer David Icke, 7-foot (2.1 m) tall, blood-drinking, shape-shifting reptilian humanoids from the star system Alpha Draconis are the force behind a worldwide conspiracy directed at humanity. He claims that the reptilians maintain their control through the generation of fear and negative emotion, which is food to these entities, by manufacturing conflicts, primarily wars. He contends that most of the world's leaders are in fact related to these reptilians.[7] Icke's theories now have supporters in 47 countries and he frequently gives lectures to crowds of 2500 or more.

Icke draws connections between the reptilian aliens in his theories and the Annunaki depicted in Zecharia Sitchin's 12th Planet,[10] which has led to other conspiracy theorists referring to reptilian humanoids as the "Annunaki";[11] however, Sitchin himself has always described his Annunaki as purely humanoid."


(källa: wikipedia)