2011/04/14

TOMMY & YLVA LEKER RAYMOND & MARIA?


Igår var nervöse Tommy Waidelich alltför snäll för att med ett par uppriktiga ord avspisa en lika nervös men mer trånsjuk Johnny Skalin i kammaren. Den sverigedemokratiska ekonomiska talespersonen är van vid att bli ignorerad och mobbad, men Tommy Waidelich sade inte nej - men inte heller kanske, kanske, kanske. Men där alla Tommys kompisar har varit så tydliga med vad de anser om Johnny Skalin och hans kompisar så var iallafall Tommy Waidelich sådär tydligt otydlig att man med lite fantasi kunde se en spirande romans när ingen annan ser på...

Idag är det Ylva Johansson som släpar med sig Johnnys något mer manhaftige kompis Sven-Olof Sällström in på kammaren för att hitta på något kul, eller inte. Det är ingen som vet vad som hände där och då egentligen och ord står mot ord när man gransar Twitter-flödet från makthavarnas arbetsplats. Enligt Ylva hängde Sven-Olof bara på in på rummet innan hon blev varse att hon hade en drägglande sverigedemokrat i släptåg och med några mindre väl valda ord bestämde sig för att döda Sällströms förhoppningar om ytterligare en romans mellan de tu s-demokratiska partierna.

Sällström säger något helt annat, att han blev inbjuden av Ylva Johansson och att han blev förvånad. Om förvåningen kom sig av att Ylva Johansson helt plötsligt struntade i kompisen Monas tidigare dagorder om att att aldrig någonsin, någonstans eller någongång umgås med sådana som Skalin eller Sällström eller på att Sällström förvånades över att bli uppvaktad av Erik Åsbrinks fru vet ingen utom Sällström själv. Men trots att han blev förvånad så hängde han på, och var Ylvas kuttersmycke tills dess att någon av Ylvas kompisar påminde henne om vad Mona hade sagt om någonsin, någonstans och någon gång. Först då blev han avvisad.

Det enda vi med säkerhet kan veta är att Sven-Olof Sällström var i Ylvas rum, självinbjuden eller inbjuden. Det fanns moderata riksdagsmän som såg det de såg, och de agerade precis lika skoningslöst och snabbt som Svensk Damtidning eller Se och Hör när deras utsända hittar en kontroversiell relation bland kändisskapet. Nyheten spreds via Twitter och andra kanaler, och när jag nåddes av nyheten var min första tanke att sosseriet som en del av förnyelsen har gått och blivit swingers. De byter partners, och Tommys tydliga otydlighet igår och Sven-Olof på Ylvas rum idag kändes som en politiskt efterföljare av den nerlagda Swingersklubben Raymond och Maria uppe på Södermalm. Alldeles oavsett vilken version som stämmer så kan man konstatera att de iallafall kom överens i den så kallade hundradagarsregeln...

Vad är sant och vad är falskt i frågan om Ylva Johanssons omdöme när det kommer till vilka karlar hon väljer att frottera sig med vet jag inte. Men tittar man på reaktionerna från några nätrötter som gått i taket så ligger det nära till hands att tro på det värsta scenariot - att det var Ylva Johansson som tog initiativ och att en förvånad men kelsjuk Sven-Olof Sällström bara hängde på. Men vad vet jag där jag sitter på kammaren och funderar över hur det skulle vara att vara en riktig swinger...

Länkar: AB, SvDSvD, GP, SvT, DN,
Bloggar: Böhlmark, Alam, Högberg

4 kommentarer:

Tibertius sa...

Det rödgröna+bruna samarbetet kommer allt närmare och vi ser nu nästan dagligen hur sosseriet skickar upp försiktiga testballonger för att testa av och skjuta fram positionerna, längre och längre ifrån sahlinskans "aldrig någonsin, aldrig någonstans"-lögn.

Vad skiljer sd från s egentligen? Det ena partiet har inga problem med att skrika "GO HOME!" åt stackars polacker, eller arbeta för ett judefritt Malmö..och det andra partiet... är sd.

Roggan sa...

Efter att Sd stött Alliansen 9 av 10 gånger i röstningar har man förstått att de arbetar lika. För inte kan det vara tillfället 9 av 10 gånger. Nu vet våra invandrare vad de har att vänta. Sjuka och arbetslösa har ju redan fått veta sin plats i Sverige.

Bengt sa...

Vänstermedierna slår återigen dovörat till då sosseriet och sd slår sina påsar samman. Vi minns väl hur vänstermedierna blåste i domedagsbasunerna rejält när man hävdade att sd röstat med alliansen, men nu spelar det tydligen ingen roll.

Tillåt mig tvivla på att samma tystnad infunnit sig om Schlingman eller Reinfeldt bjudit in åkesson på strategimöte.

Jessica sa...

Vet du hur det är att dömas och sitta i fängelse? Vet du vad ett frihetsberövande innebär? Det gjorde inte jag heller. Inte innan jag själv dömdes till 1 år och 2 månaders fängelse och placerades på Sveriges största säkerhetsklassfängelse för Kvinnor. Läs min blogg där jag skriver om domar, Hinseberg, Kriminalvården och brott. Läs och kommentera gärna :)