2010/10/06

STÄNGT I TRE DAGAR FÖR UNDERHÅLLSARBETE


Under resterande del av denna den sjätte dagen i oktober och under morgondagen som av händelse då råkar vara den sjunde dagen i oktober och faktiskt även under fredagen så kommer bloggen Tokmoderaten inte fyllas på med nya blogginlägg. Tidigast på lördag morgon så kommer allt att vara som normalt igen. Detta på grund av mentalt underhållsarbete...

Medan ni nu kommer att genomlida alla helvetets kval i lite mer än tre dygn så avser jag att med pilsner och fet mat fylla på mina energidepåer i en stad och ett land som ännu inte nämnts bland de som ligger i skottgluggen för terrorister och vettvillingar. Öl, mat och ett miljöombyte borgar för nya krafter och idéer inför den mörka höstens ännu mörkare bloggande.

Det finns ett antal bloggar som jag under tiden vill styra in er på: mina partivänner Thomas Böhlmarks och Kent Perssons livsverk, Peter Soilanders dito samt sosse-bloggarna Westerholm och Högberg. Förresten, har ni inget vettigare för er så kan nu ju beta av hela min länklista till höger...

Dessutom ber jag er att idag hylla alla ni känner som heter Jennifer eller Jenny som har namnsdag i dag och behöver veta att ni faktiskt bryr er om vad de fått för namn. Samma procedur imorgon, fast med Birgitta och Britta som mål för era ömhetsbetygelser. På fredag så är det Nils som har namnsdag, och däribland världens bästa Nils med de övriga namnen Daniel Carl Bildt. Hipp Hipp till alla som jag känner som bär dessa namn!

Den sjunde oktober är det också en gammal väns födelsedag, Jens Holger Lauridsen Vang fyller 42 år och går därmed från ung till gammal som genom ett trollslag. Grattis Jens!

Nu och just nu börjar mitt mentala underhållsarbete - vi syns igen på lördag!

3 kommentarer:

PW sa...

Är det månne Tjeckien du ska ladda upp i? Drick några Gambrinus åt mig då. :)

ua sa...

Så du lämnar oss för Oktoberfest!
Nåja, det är dig väl unt. Kunde du inte sagt till tidigare så jag kunnat tiggt till mig en plats i resväskan?? ;)
Hoppas du haft trevligt (du lär väl inte läsa det här förrän du är hemma igen). Förväntar mig en ingående beskrivning av all god mat och öl när du är tillbaks.

Thomas sa...

Prag? ;)