2010/10/24

TOKMODERATENS TOKIGA TÄVLING NR 3


Tanken med att få läsarna att börja känna sig lite mer delaktiga i den blogg jag försöker underhålla just dig med är faktiskt av gigantiskt intresse för mig - kanske en av de största målsättningarna med att blogga. Sedan två veckor tillbaka så rullar den här tävlingen vidare likt en snöboll, som växer för varje gång den rullat ett varv. Visst har responsen från läsarna varit bra, och bättre. Men det finns ju ingenting som är så bra att det inte kan bli ännu bättre. Tävlingen går alltså vidare,snöbollen rullar på. Snöbollen rullar till och med fredagen den 29 oktober klockan 18:00, så länge kommer läsarna att få tävla om några unika priser.

Det är ett trendbrott i tävlingen den här veckan. Tankebubblan och blivit en pratbubbla, och det är en naturlig utveckling med tanke på att det är den snygga Veronica Palm som är motivet för veckan. Veronica Palm pratar oftast innan hon har tänkt efter vad hon egentligen vill säga. I kombination med en ohämmad förmåga att skapa politiska one-liners så känns det helt rätt att använda Veronica Palm här och nu... Tävlingen handlar alltså om vad DU tror att den fagra sosse-kvinnan säger innan hon tänker?

Plita ner ditt förslag på mailen, med Veronica Palms uttalande just där och just då. Skicka sedan iväg detsamma till tokmoderaten@gmail.com senast ovan nämnda tidpunkt för att delta i tävlingen. Alla förslag som undertecknad tycker är tillräckligt bra, tillräckligt roliga och som inte kan anses vara tillräckligt stötande för att hamna i rätten kommer publiceras nästa lördag tillsammans med pristagaren och ett hedersomnämnande...

Nästkommande söndag är det sedan dags för en ny bild, en ny bubbla att fylla och en ny tävling. Nya förslag på lämpliga bilder med rötterna i den svenska politiken tas tacksamt emot på samma mailadress som ovan. Om det är någon bild som används belönas även detta bidrag med ett pris av samma värde som priset i "fylla i bubblan"-tävlingen.

Priserna då? Beroende på vad man har mellan benen eller om man som man föredrar trosor eller som kvinna kalsonger så kan man fritt välja mellan ett par trosor eller kalsonger ur Tokmoderatens unika klädkollektion som ni hittar här och här. Kontakt kommer att tas med vinnarna för att utröna vad som är mest åtråvärt...

Dessutom kan man naturligtvis få vara anonym i tävlingen, källskyddet är heligt för mig för de som önskar stå vid sidan av strålkastarljuset. Vissas vurmande för den här bloggen kan påverka deras livssituation på ett negativt sätt har jag förstått. Men trots alla de negativa biverkningar ett deltagande i Tokmoderatens Tokiga Tävling än må föra med sig så hoppas jag på just din hjälp med att sprida tävlingen till folk som kan bidra med roliga och underfundiga förslag.


Edit: Min spökskrivare Högerspöket hemsökte min lägenhet medan jag sov under tävlingstiden med ett förslag som han viskade fram. Förslaget var riktigt bra - "Östros ekonomiska politik är som jag. En oändlig aptit i den ena ändan, och skit i den andra". Hade jag kunnat fokusera på att minnas hans viskningar så hade nog bidraget vunnit faktisk - men nu glömde jag bort det eftersom jag var hungrig just då...

9 kommentarer:

Visionären sa...

Fick ett kryptiskt meddelande när jag loggade in om vad jag skulle tycka om mitt Google-konto försvann. Jag kan ärligt säga att "I couldn't care less". Ska det vara på det sättet med olika villkor för min yttrandefrihet, kan du och alla andra som kräver ett antal uppgifter från mig dra åt h-e.

Har inte heller varken lust eller anledning att ge dig min e-post-adress förutom den jag redan har registrerat. Så vill du ha ytterliare feed-back får du skärpa dig!

Ang. pratbubblan är väl följande förslag givet: Upp flyga orden, men tanken stå still. Jag är den kvinna som inget hellre vill.

V

Tokmoderaten sa...

Men snälla Visionären. Du får jättegärna kommentera på det här sättet - vad Google håller på med kan jag väl knappast ställas till svars för, eller...?

Tack för ditt förslag, och jag drar inte till helvete ännu.

Sven-Erland Västros sa...

Tokis,

Nu måste jag säga att du gått över ån efter debatten! Hur skulle någon kunna vinna denna tävling? Det vinnande bidraget kommer ju - utan konkurrens - att vara ett direkt citat av Veronica!

Så mitt bidrag är: "Något Veronica verkligen sagt"

Mary X Jensen sa...

Varför har du kommentarsgranskningen på - är folk som galna?

Tokmoderaten sa...

Mary, släpper på den nu - så får vi se hur det går...

Mary X Jensen sa...

Vi hoppas att det funkar. Annars får du slå igen kommentarsfunktionen än en gång.

Fredrik sa...

HEj Tokis!

Denna gång kan jag inte stå emot...det kommer en bubla från mig också. Om den kommer från Norrortskommunen eller från mitt kära, men fortfarande röda, Gävleborg återstår att avgöras av inspirationen ;-)
Det fanns ju en S-kvinna som utvandrade från Gävleborg, via Stockholm, till de djupa smålandskogarna...

Fredrik sa...

Antar att du menar LÖRDAG 30 okt. kl 18? ;-)

/Fredrik i S-tuna

Tokmoderaten sa...

Nä Fredrik, fredagen den 29... :-P