2010/10/17

TOKMODERATENS TOKIGA TÄVLING NR 2


Att få läsarna att känna sig delaktiga i det jag skapar är faktiskt av stort intresse för mig, om inte rent av ett av de största målen med bloggen. Förra veckan gick en tävling av stapeln och gensvaret från läsarna var bra. Men ingenting är ju så bra att det inte kan bli bättre, så det är bara att köra vidare. Därför, och för att fortsätta öka delaktigheten, ge alla och envar möjligheten att påverka innehållet så avser jag från och med nu till och med fredag den 23 oktober klockan 18:00 låta läsarna tävla om några fina priser...

Bilden ovan säger väl egentligen mer än tusen ord, den okända bebisens blick i Thomas Östros omedelbara närhet säger väl egentligen allt om vad den där söta "bebben" tycker om oppositionens rabiata gap-apa till ekonomisk talesperson - men vad tror DU att det lilla barnet tänker?

Plita ner ditt förslag med bebisens funderingar just där och just då på mailen och skicka iväg detsamma till tokmoderaten@gmail.com senast ovan nämnda tidpunkt för att delta i tävlingen. Alla förslag som undertecknad tycker är tillräckligt bra, tillräckligt roliga och som inte kan anses vara tillräckligt stötande för att hamna i rätten kommer publiceras nästa lördag tillsammans med pristagaren och ett hedersomnämnande...

Nästkommande söndag är det sedan dags för en ny bild, en ny bubbla att fylla och en ny tävling. Nya förslag på lämpliga bilder med rötterna i den svenska politiken tas tacksamt emot på samma mailadress som ovan. Om det är någon bild som används belönas även detta bidrag med ett pris av samma värde som priset i "fylla i bubblan"-tävlingen.

Priserna då? Beroende på vad man har mellan benen eller om man som man föredrar trosor eller som kvinna kalsonger så kan man fritt välja mellan ett par trosor eller kalsonger ur Tokmoderatens unika klädkollektion som ni hittar här och här. Kontakt kommer att tas med vinnarna för att utröna vad som är mest åtråvärt...

Dessutom kan man naturligtvis få vara anonym i tävlingen, källskyddet är heligt för mig för de som önskar stå vid sidan av strålkastarljuset. Vissas vurmande för den här bloggen kan påverka deras livssituation på ett negativt sätt har jag förstått.

6 kommentarer:

Sven-Erland Västros sa...

Är det inte mamman som tänker - och undrar "vem f*n är mannen i Ullareds-kavajen och vad gör han här?"

Johan Westerholm sa...

För att travestera på föregående:

"Jag vill också ha en Ullaredskavaj med sosse ros"

;)

Johan

Visionären sa...

"Undrar vad det är som är så märkvärdigt med den där jätte-bebisen Blöjros. Visst, han kan stå för sig själv och tydligen klä sig själv (i ngn förfärlig Ullareds-kavaj), men det som kommer ur hans mun skiljer sig väl inte särskilt från vad som kommer ur min. Mest kräk och gnäll om du frågar mig."

V

Visionären sa...

"Nu har han äntligen hamnat rätt! Bland alla oss andra bebisar. Synd bara att fröken inte orkade hålla honom också i sin famn. Det är nog därför de skrattar."

V

Dick Bengtson sa...

Jag tror att barnet tänker: "Hoppas jag hörde rätt när morsan sa att gubben bredvid är Tarzan..."

Magnus i Solna sa...

"Jaha, jag är sosse alltså..."