2008/02/10

EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG...

I en aktuell opinionsundersökning verkar det dom att det närmast fria fallet för alliansen har hävts. Det parti jag sympatiserar med går fram 4.4% och det är väl bra. Bra är det också att avståndet mellan regering och opposition minskar men det är närmast tragiskt att Folkpartiet minskar.

Man skall ju vara skeptisk till sådana här undersökningar, och det är än så länge bara en undersökning som visar en tillstymmelse till en förbättring. Ännu kan man inte börja se framtiden an med tillförsikt. Det återstår mycket arbete innan man kan börja känna sig trygg i förvissningen att folk börjar se effekterna av regeringens politik och den totala avsaknaden av densamma hos socialdemokraterna. Låt oss bara hoppas att trenden är bruten, att uppvaknandet har inletts och att man belönar den regering som infriar vallöften i en närmast furiös takt.
Slutligen, ledsen över tystnaden igår. Städande av den moderata partilokalen i Sumpan och en ölkväll i goda vänners lag hindrade mig i min egen folkupplysningskampanj. Mer följer senare idag...

Inga kommentarer: