2008/11/02

PÅ VÄG HEMÅT...


Snön ligger som ett tjockt bomullstäcke på tomten vid sommarstugan utanför Sunnansjö i Ludvika kommun. I grannbyn, Brunnsvik, finns en av de socialistiska indoktrinerings-instutionerna, benämnt Brunnsviks Folkhögskola. När tystnaden lagt sig om kvällen och vinden ligger på åt vårt håll känner man doften av Borstj och hör antagonisterna skräna sina kampsånger...
Överallt finns dom, de där med hjärtat till vänster. Aldrig skall man få ha det riktigt behagligt.

5 kommentarer:

Mattias Lönnqvist sa...

Min moster jobbar på Brunnsvik och bor i Ludvika. Och ja, hon är ganska vänster och ja, det är sällan (eller typ aldrig) som vi är överens politiskt :)

goooooood girl sa...

Well well well......

Mattias Lönnqvist sa...

När jag nu ändå är igång och droppar vänsterreferenser; sitter precis på X2000 från Lund till Stockholm och i samma vagn sitter ditt favoritspråkrör, Peter "skägget" Eriksson.

(Du vet väl för övrigt att "gooooood girl" ovan bara är reklamspam för en poker-site?)

Tokmoderaten sa...

Slit skägget av "han", det kan vara en maskerad terrorist...

Painless Adventure sa...

Fast jag är föräldraledig så är jag vaken på natten, men det beror inte på tjutande prismor eller evitor utan en tjutande 10 månaders Arthur.

Vi har det så skönt här hemma i radhuset. Har haft besök av syrran med fam. De bor i Smedjebacken och äter inte borscht. Däremot bjöd jag på en förträffligt god Burgundisk köttgryta och rött vin, men du Fredrik vet ju att jag inte är en rödvinsvänster utan en mototstuggare.

God natt (om jag får sova...)
/Mats