2008/11/16

TRENDEN ÄR TYDLIG...

Ännu en opinionsundersökning publiceras denna morgon, och även om det är lite nya siffror så är trenden tydlig. Mona Sahlin och sossarnas oförmåga att få Vänsterpartiet och Miljöpartiet att dansa efter deras pipa skrämmer bort väljare...

Den enda smolken i glädjebägaren stavas Sverigedemokraterna. Återigen kommer politikens Svarte Petter över 4%-spärren i en opinionsundersökning, och det är ju tragiskt. På samma sätt som jag har hopp om att vi ju närmare valdagen 2010 kommer få se den tydliga skillnaden mellan ett gäng av fyra harmoniska och samspelta partners och tre som inte annat gör än träter, gnäller och våndas så hoppas jag att det kritiska granskandet av Sverigedemokraterna kommer få ner detta "Partei" till promille-nivåer i stället för procent.

Trenden är tydlig, regeringen går framåt och det gäller främst oss Moderater medan Mona leder sin "coalition of the unwilling" mot ytterligare fyra år vid sidlinjen. Det är mindre än 2 år kvar till valdagen, jag längtar dit, Mona säger sig längta dit - men fan tro't. Mona lovar att allt skall vara glasklart från oppositionens sida i september 2010. Det finns svart glas, det finns sprucket glas, det finns många olika former av glas som man inte kan se igenom och det är sådant glas Mona menar.

Mona Sahlin kommer bli Socialdemokratins svar på vår Bo Lundgren. Skillnaden är den att om Mona skulle sluta som chef på Riksgälden skulle vi i Sverige snart vara rikast i världen på Toblerone och obetalda p-böter... Det är baske mig dagens saning det!

Slutligen tycker jag sosseriet har fattat ett klokt beslut om att deportera Marita Ulvskog ur landet. Men varför till Bryssel? Jag tycker Ulvskog kan få bli vårt generalkonsul på Bouvetön... Jag är säker på att utrikesminister Bildt skulle kuna fixa saken. Där skulle ingen må dåligt av hennes sviktande omdöme, och alla grodor som hoppar ur hennes mun kunde bidra till ett nytt och spännande djurliv på den karga ön.

3 kommentarer:

Kulturbäraren sa...

Fy fan vad patetiskt av dig att göra jämförelser mellan Sverigedemokraterna och NSDAP. Det är sådana som du som fick mig att sluta rösta på moderaterna och gå över till sd istället.

"Den enda smolken i glädjebägaren"? "Politikens Svarte Petter"? "Tragiskt"? "Partei"? Patetiskt.

När ska den "kritiska granskningen" av de svenskfientliga massinvandringsmoderaterna sätta igång istället? Vi minns nog vad ni sade i valstugorna 2002.

Tokmoderaten sa...

Att vara kritisk mot att det brister i integrationen, i omhändertagandet och vårt samhälles förmåga att ta tillvara på de människor som faktiskt bor i landet är något jag ställer upp på. Vi har tidigare haft en kravlös syn på hur vi skall få folk att ta sitt ansvar, leva i gemenskap och också bli en del av vårt land. Det har börjat ändras, arbetslinjen gäller ju såväl etniska svenskar som de av ett eller annat skäl kommit hit.

Vad gäller Sverigedemokraterna kan Ni ju fortsätta att vara hur kritiska som helst. Så länge er kritik går ut på att folk av en viss hudfärg, eller religion inte har i Sverige att göra så är det inget man kan ta på allvar i er argumentation...

Gwerd sa...

Vill bara säga att det finns fler svarte Pettrar. VP och Mp känns lite obehagliga de också efter som båda partierna förväntar sig att den arbetande normalsvensken skall bara tacka och ta emot när de kommer med sina vansinniga utspel. Utan insikt av konsekvenserna.