2008/12/29

SVARET PÅ FRÅGAN...


...jag ställde igår, "Var e' vargen?" anses härmed besvarad. Uppenbarligen fastfrusen och avliden i en av de otaliga sjöarna nära den västmanländska metropolen Surahammar,

Stackars vargen...

Länkar: SvD, DN, AB

5 kommentarer:

Winston sa...

Påminer om Romelus och Remulus moder!
För övrigt anser jag att varghatares bygd bör förstöras.

MVH
Winston Cato Sr I

olleB sa...

Vår byggd är reda förstörd av allt för många vargar så din åsikt är föråldrad

Tokmoderaten sa...

Olle...

Att jag inte tänkte på vargen. Jag som hade fått för mig att världen, och din bygd förstörs av människan genom miljöförstöring, kriminalitet, på vissa håll krig och annat ont. Och så är det vargen som orsakar allt elände... Att man kunde vara så fel ute?

Förlåt min okunnighet!

olleB sa...

Fredrik
Min del av sverige har inte förstörts av varken mljöförstöring, kriminalitet eller krig, jag förlåter din okunnighet om glesbygden och förklarar ännu en gång att det är en del av landet som är föstörd av rovdjur.
Vänta och se när vargen breder ut sig och första dödsfallet kommer. Då kommer ni att ropa "hur kunde detta hända, varför har ingen varnat oss tidigare" men då är det försent.

Tokmoderaten sa...

Olle,

När i modern tid har en varg dödat en människa i Sverige? Jag vet att björnar till å från ger sig på folk av ett eller annat skäl, och varje dödsfall är ju tragiskt. Men skall vi utplåna hela djurraser för att de kan vara ett hot mot folk så har vi ju i princip hela den svenska djurstammen att ge oss på.

Getingar och fästingar är långt värre när det gäller dödfall och skador än de rovdjur du fruktar så...