2010/05/25

DE RÖDA TENTAKLERNA...


Som genom en slump snubblade jag denna eftermiddag över något som bäst beskrivs som en socialistisk/kommunistisk sammansvärjning. Om denna sammansvärjning når sina mål kommer följdverkningarna över hela världen bli förödande. Tänka sig att det var just jag, allas er sanningsägare och tokmoderat, som skulle bli först med att demaskera ondskans vidriga ansikte - först av alla...

När min feta kropp med gungande rörelser förflyttade sig uppför Kavallerivägen i Rissne stadsdel, Sundbybergs stad så kände jag mig iaktagen. På väg mot den lokala pizzerian så mötte mina melerade ögon ett par andra ögon, ett par ögon tillhörande någon från gränslandet mellan Ukraina och Rumänien. Ögonen jag mötte satt på en gänglig, tärd kropp som snabbt rörde sig ut ur porten på Kavallerivägen 16 – exakt samma adress som den så kallade Nordkoreanska Handelskammaren i Sverige. Våra blickar möttes, och den gängliga mannen smög upp bredvid mig och viskade på dålig engelska ”Keep on walking. Do not be afraid. I am a friend”.

Han tog täten, och med snabba steg hamnade vi på den lokala pizzerian i Rissne. Pizzerian var öde, bortsett från en Peter Griffin-kopia som satt i ett hörn och på ett djuriskt sätt tryckte i sig en kebabtallrik. Vi satte oss i ett annat hörn, och han presenterade sig som Anghel, agent från Transniestriens underrättelsetjänst, tillika dubbelagent. Anghel kände till min blogg, mina insatser för att få upp ögonen på det svenska folket för hotet från den kommunistiska världssammansvärjningen. Vi beställde varsin pizza och medan vi väntade berättade Anghel en lika skrämmande som hårresande berättelse om vad som var i görningen – i Sverige, i Europa, på den koreanska halvön.

Den här morgonen hade jag läst nyheterna med viss oro. I Korea hettar det till mellan det kommunistiska tyranniet i norr och deras lyckligare bröder och systrar i söder, vapenskrammel och sänkningar av sydkoreanska fartyg – den röda stormen blåser upp. Samtidigt på andra sidan jorden tvingar kommunistledaren Ohly fram sossen Urban Ahlin på sin namnsdag för att berätta om hur den rödgröna koalitionen kommer att gå till val på att kräva att den imperialistiska amerikanska armén skall åka hem till USA från alla sina baser utomlands. I Sydkorea har USA en stor militär närvaro, enligt den sydkoreanska regeringens och det sydkoreanska folkets önskemål – något som uppenbarligen irriterar Mona Sahlin, Lars Ohly och de två hjärntvättade språkrören. Medan Anghel lättar på sitt hjärta faller pusselbitarna på plats – en diabolisk plan har satts i verket!

Organisationen Comintern lever kvar, i en ny skepnad och med andra ledare än tidigare. Comintern som lades ner år 1943 efter att ha försökt att främja en kommunistisk världsordning har bytt skepnad några gånger. Mellan 1943 och 1947 var organistaion i förändringsprocesser men dök under 1947 upp igen som Cominform. Året då Ungerns frihetssträvanden kvästes med våld, 1956 alltså, så blev Cominform helt plötsligt Comp.Led med bas i Stockholm – en hemlig gruppering som jobbade i det fördolda. Comp.Led, som betyder Communistparties League for the Empowerment of Dictators, agerade i det fördolda med begränsad framgång. Östeuropa bröt sig loss och Sovjetunionen gick hädan. År 1998 flyttade organisationen till Pyongyang och ändrade återigen namn till ComiForm i samband med den store ledaren Göran Perssons besök i Nordkorea. Denna Mao Tse-Tung-kopia i flaskbottnade glasögon sågs som den nye frälsaren i Nordkorea, och just denna man är den senast identifierade ledaren för Cominterns efterföljare.

Göran Persson, ComiForms sista kända ledare, hade det passande täcknamnet ”Mao Tse-Tung 2” och den ännu identiferade ledaren är endast känd som ”Red Dwarf”. Enlig såväl CIA, Mossad som MUST finns två huvudmisstänkta i Kim Jong-Il och Leif Pagrotsky, uppgifter som tycks vara sannolika men som inte har bekräftats. Vid det här laget har våra pizzor burits fram till bordet, och jag börjar äta medan jag lyssnar vidare på agenten mittemot mig.

Denna morgon kunde man i nyhetsflödet se hur ComiForm lyckades med att föra ut sina budskap, sina planer om Koreas återförening. Genom en välorkestrerad diplomatisk offensiv från gräddan av de socialistiska ledarna i Sverige avser man att jaga bort imperialisterna från Sydkorea. När den sista amerikanen lämnat den koreanska halvön så kommer den röda stormen blåsa upp till orkan så att de fredsälskande arbetarna i norr kan befria sin bröder under japansk/amerikansk ockupation i söder.

Därefter kommer dominobrickorna att falla snabbt, med en demilitarisering av Taiwan som första steg och därefter en remilitarisering av Formosa under socialismens röda fana. På Kuba kommer samtidigt den lokala ComiForm-ledaren med täcknamn ”Cigar Smoking Man” att påbörja arbetet med att underminera Floridas politiska stabilitet...

Även för Konungariket Sverige finns det långt framskridna planer. I huvudstaden Stockholm finns en urcell som samverkade intensivt för att lyfta förslaget om att tvinga hem de amerikanska soldaterna till sitt eget USA. Urcellen består av agenterna ”Trainmaster O”, ”Mrs FlipFlop”, ”The bearded one” och ”Mrs Two-Face”. Deras plan är att genom höjda räntor, industrifientlig politik, ett nedmonterat rättsväsende, ett slaktat försvar och kontraproduktiva skatter proletarisera Sveriges medelklass, skapa massarbetslöshet och en impotent stat. Detta lägger naturligtvis grunden för en revolution, proletariets diktatur – givetvis könskvoterad och med rätt till friår för alla i Sveriges Högsta Sovjet.

Planen utvecklas sedan till att befria våra nordiska grannländer från det kapitalistiska förtrycket. Ett garde av unga, hjärntvättade, socialistiska barnsoldater i organisationen "Young Eagles" kommer storma över Torne Älv, över Öresund och Skanderna för att göra rent hus uten att behöva ta till RUT-avdrag.

Jag sitter och darrar vid bordet, är detta vad som väntar? Pusselbitarna från dagens nyhetsflöde faller ju på plats utan att man behöver banka ner dem i tomrummen – det tycks vara sanningen. Anghel torkar sig runt munnen, och berättar på sin fortsatt knagliga engelska att han måste tillbaka till den så kallade Nordkoreanska Handelskammaren. Han har bara en sak till att berätta, att ondskan finns nära mig, nära oss.

Till och med i Sundbybergs stad finns en cell som samverkar med alla andra celler för att nå det heliga målet. Cellen finns i Kommunhuset, knappt 100 meter ifrån den så kallade Nordkoreanska Handelskammaren – allt för att få samarbetet att fungera friktionsfritt. Anghel tar på sig jackan och lättar på sitt hjärta – en av agenterna har infiltrerat mina känslor!

Den blonda agenten ”Femme Fatale” har satt griller i mitt huvud berättar Anghel och jag kan snabbt identifiera agenten som hon jag brukar drömma om. leder i sin tur en cell bestående av agenterna ”The Commuter”, ”Mr Chihuahua”, ”Santa Claus” samt den nya stjärnan ”Baby Face”. Anghel ber mig att göra något av den information han lämnat och därefter lämnar han lokalen med riktning mot Kavallerivägen 16...

Jag är skakad, förvirrad och vet inte vad jag skall tro. Anghel bad mig att göra något av den information han delade med sig över en pizza i Rissne och detta blogginlägg är resultatet. Medan jag knallar ner för Kavallerivägen passerar jag kommunhuset och jag undrar ifall det verkligen kan finnas en socialistisk cell där inne? Sant eller inte, döm själva. Men ta dagens nyheter i beaktande när ni dömer eller glömmer – jag vet vad jag tror...

Länkar: SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, DN1, DN2,

1 kommentar:

kimpa sa...

Hej Fredrik.
Nu har du skrivit mera tokerier,kul läsning.