2010/08/19

(S)YNDEN OCH (S)OCIALDEMOKRATIN...


Ibrahim Baylan är vred. Ibrahim Baylan är jättearg. Ibrahim Baylan är så arg att han håller på att koka över. Ibrahim Baylan tycker inte att det är en speciellt smart idé att avsluta ett blöt valupptaktsarbete med att vara intima med två utländska glädjeflickor i en av LO:s övernattningslägenheter och det var det nog inte heller...

Ibland så skäms man ju över att vara man, och i det här fallet är det ju faktiskt så att känslan av kollektivt "skäms" sköljer över mig. Inte så mycket för att man super till när man kommer från landet till storstaden och passar på att njuta av Stockholms nöjesliv utan av helt andra skäl.

I Stockholm är ju var och varannan krog en veritabel "köttmarknad" för de som inte är lika feta, fula och finniga som jag. Är man bara hyfsat normal så är det enligt uppgift inte svårt att få med sig ett "ragg" hem för lite in- och utlek, men jag vet av naturliga skäl ingenting om det stämmer eller inte. Kanske kan det vara så att dessa sossar faktiskt är så anskrämliga att endast ett inköp på Malmskillnadsgatan var det enda alternativet för att lätta på pungen...?

Malmskillnadsgatan förresten, hur smart var det med alla dessa spanande poliser? En promenad till en av LO:s övernattningslägenheter, hur smart var det då? Glömma låsa dörren medan man har sex, hur smart var det då då? Allt är så urbota osmart att det inte borde få vara sant - men enligt de poliser som öppnade dörren, klev på och fick två sossar praktisera sin udda variant av jämställdhetsarbete så är det ju sant.

Klart som fan att Ibrahim Baylan blir arg när sånt här exploderar i ansiktet på honom, på partiet i valrörelsens begynnelse. Det är ju inte särskilt begåvat eller ens lagligt att köpa sex på Malmskillnadsgatan, Stockholm, Sverige. Det är absolut ännu mer obegåvat när man är i den positionen som dessa herrar var. De utnyttjade ju kvinnors kroppar med sina kroppar, och klart att Ibrahim Baylan vill skicka ut herrarna med huvudet före.

Att sedan samma Ibrahim Baylan själv stannade vid fickpingis och ögongodis när han betalade för att se lättklädda kvinnor dansa erotiska danser i minimal klädsel som försvann efterhand på porrklubben Chat Noir i Göteborg för 12 år sedan är ju en helt annan sak. Visst, det är inte olagligt att sitta på en porrklubb och dräggla medan det faktiskt är ett lagbrott att köpa sexuella tjänster - men omdömeslöst är väl ett ord som kan vara en accepterad form av gemensam nämnare mellan handlingarna?

När Ibrahim Baylan nu sliter sitt hår och skriker om "Sexköp gör att man åker ut med huvudet före, det är inte förenligt med att kunna representerar Socialdemokraterna" så förstår jag jonom fullt ut. Men samtidigt får jag en inte alltför tilltalande bismak i käften, något som inte smakar exakt som ordet "hyckleri" men rätt nära...

Länk: SvD, AB1, AB2, DN, Expr, Expr

4 kommentarer:

Cornucopia? sa...

På Chat Noir betalade man väl iaf skatt och moms? Det är det viktiga.

Sexuellatankar sa...

Omdömeslöst? Nu ser du allt ur fel vinkel, hon har ju genom lägenheten bidragit till att genomföra LOs grundläggande värderingar.

1 Genom att ta kvinnorna till lägenheten bidrog dom socialdemokratiska arbetarkämparna till en bättre arbetsmiljö än den kvinnorna hade på gatan.
2 männen bidrog till bättre arbetstider genom att kvinnorna fick jobb och kunde avsluta sitt pass på Malmskillnadsgatan
3 männen bidrog till att klasskillnader och att lönediskriminering mellan könen minskade genom att kvinnor som förmodligen var lågutbildade fick mycket betalt.

Vanja Lundy Wedin borde vara stolt över att ha anställda som skapar sådana förutsättningar på sin egen fritid.

magnus sa...

De drar inte runt detta i media i veckor? Nähä. Bra säger jag men också tveksamt som politiskt journalistjobb. Det goda som råkade sammanfalla med bias. -Hej det goda! -Hej bias! -Hejdå! -Eh hej.

Sista monologen lätt dadaistisk.

Unknown sa...

*fnissar*