2009/06/25

HJÄLP! SAP I SUNDBYBERG - FRAMTIDENS SOCIALDEMOKRATER?


I slutet av min rehabilitering (på torsdagen den 25 juni) hade jag lite tråkigt. Som tur vad hade jag med mig min mobiltelfon, som är ett mycket bra verktyg att läsa Facebook på. Som av en slump råkade jag läsa Nathalie Sundesten-Landins status på hennes Facebooksida. Det var ju väldigt intressant läsning, speciellt för en konspirationsteoretiker och lätt perverterad typ som jag...

"Nathalie Sundesten Landin har ridit på Spira med dottern som trygg ledare"

Ser dåtidens, nutidens och framtidens SAP-företrädare ut så här...? Är det därför Sundbyberg styrs som det gör idag? Det kan ju vara bra att veta inför kommande val.

Eller är jag helt fel ute, kan denna Spira vara någon helt annan än den Spira som jag tänker på? Är Spira inte alls samma Spira som en gång var moderat, men som nu är ordförande i Storskogens S-förening? Är Spira inte mannen som som enligt KSO Helene Hellmark-Knutsson hade "civilkurage nog att säga ifrån" när väljarna gjort "fel" val 2006?

Eller är det måhända så att denna Spira råkar vara en häst, ett lamadjur, en kamel eller något annat djur som en socialdemokrat med glädje kan rida på?

Slutligen önskar jag förslag av läsekretsen på vilket namn jag skall ge min skottkärra på landet. Förslag tas tacksamt emot per mail senast den 3 juli. Tack på förhand!

2 kommentarer:

Mary X Jensen sa...

Kalla den för Harriet,

Joachim Holmqwist - Din konservativa röst! sa...

Ha ha - den här slår alla rekord... =-D

(SÖk på hennes namn på FB och Ni kan läsa hela tråden... Helt fantastiskt...X-D