2009/06/23

TOKMODERATEN PRESENTERAR STOLT...

Vänsterspöket har bara en tråkig morot, medan Högerspöket har en blå burk med skattepengar som han vill lämna tillbaka till de besuttna skattebetalarna.

..."Högerspöket"!

Högerspöket föddes i kall höstdag på Gösta Bohmans utedass på Sundskär i den yttersta skärgården. Ett litet men starkt konservativt gasmoln bestående av allas vår Göstas, svärsonen Carls och dottern Mias restprodukter i aerosolform följde med de ihärdiga höstvindarna ut över Rankaröfjärden och lyckades ta sig ombord på Ålandsfärjan Baltic Star för att där mutera till ett riktigt högerspöke.

Högerspöket har upplysningsvis ingenting gemensamt med en kristdemokratisk bloggare från Lidingö, ej heller med någon i familjerna Bohman eller Bildt utan är en närmast illusorisk varelse som dagar och nätter igenom hemsöker partihögkvarteret på Schönfeldts gränd i Gamla stan och andra partilokaler. Högerspöket är som många andra rejält upprörd över att de gamla, hederliga konservativa moderaterna numera gör allt för att bli en dålig variant av "SAP light".

Högerspöket vill, kan och får uttrycka sina åsikter på min blogg hädanefter. Det som spökskrivaren formulerar är hans/hennes/dets egna åsikter och inget som jag kan ta ansvar för. Dock, så delar jag allt som oftast de konservativa värderingar som jag är säker på att det kommer ges uttryck för i kåserierna. Högerspöket vurmar för sin integritet, sin frihet och räds den Schlingmanska partipiskan varför han/hon/det nu och för alltid är Högerspöket och ingen annan. Klargöras bör dock att jag inte på något sätt är en och samma person som Högerspöket, jag är och förblir Tokmoderaten - idag och imorgon.

Debuten kan du läsa om exakt en timme - jag är säker på att den faller dig på läppen...

Väl bekomme!

Inga kommentarer: