2010/02/14

ALLA SOSSAR KAN VARA LUGNA!


Först av allt vill jag lugna alla oroliga sossar som denna dag har suttit på nålar och målat hela den redan nattsvarta tillvaron i Allians-Sverige i en ännu mörkare kulör. Ni kan vara lugna, allt är frid och fröjd - ingen skada är skedd.

Tidigt i förmiddags började oroliga mail trilla ner i min mailbox, många mail, ostrukturerade mail och mail som andades desperation och förtvivlan. Hur jag än läste, både på och mellan raderna så kunde jag i bokstavssörjan inte få fram något vettigt mer än det faktum att det denna söndagsmorgon fanns rätt många på motståndarsidan som var oroliga för sin partisekreterares hälsa. Något hade hänt, men jag visste inte vad - just då.

Frukosten forcerades in i den motvilliga käften, den lilla laptopen gick i från att vara en brevlåda till att bli morgontidning och det var då jag blev varse varför oron för Ibrahim Baylans hälsotillstånd under de arla morgontimmarna fått sosseriet folk att vända sig till mig. Den som läst bloggen och följt Monas decembermånad i sällskap med den förslavade Ibrahim vet ju att jag vet hur Ibrahim Baylan tillbringar sin fritid.

Media berättar om att något hände på Döbelnsgatan tidigt imorse, att adressen där det varit skottlossning var identisk med Club Kinos besöksadress. I och med denna nyhet sattes ryktesspridningen igång - Ibrahim Baylan kunde vara skadad, traumatiserad eller bara illa berörd. Och eftersom flera oroliga hörde av sig till mig så var det min självklara uppgift att kontrollera med mina vanligtvis välunderrättade källor i sosseriet och rörelsen hur det stod till med Baylan. Svaret blev en faksimil, som jag dessvärre inte kan gå i god för men enligt uppgift så hittades den av en litauisk städerska som sopade ihop skiten efter sossarnas valkonferens på Åkers-Runö och tillsändes mig från ett hotmail-konto utan namnuppgift. Faksimilet finns som bild ovan, klicka för större bild...

Alla oroliga kan vara lugna, ingen skada är skedd annat än att det finns några kulhål runt entrén på Club Kino - och Ibrahim Baylan mår riktigt bra. Med detta är jag nöjd, ty trots mina känslor för socialdemokratin i stort så unnar jag faktiskt deras företrädare att släppa loss och ha kul.

Länkar: SvD, DN, AB

1 kommentar:

Unknown sa...

Stupstock hos GrandmasterPeder.se

http://grandmasterpeder.se/stupstock_281.html