2009/01/18

HIPP, HIPP HURRAH - TOKMODERATEN 1 ÅR...


Firande i Moskva denna dag klockan 18:06. Putin och den Röda armén hyllar Tokmoderaten med ett trefaldigt leve och hans favoritmelodi... Observera republiken Jämtlands president Evert Ljusberg efter 2:10 i hyllningsklippet, som dekorerats av Putin och storsint deltar i hyllningarna.

Ja, bloggen alltså även om min mentala mognad ligger där någonstans.

När klockan slår 18:06 så firas det stort med några få utvalda vänner i den moderata föreningslokalen i Sundbyberg. Några kommer, 6 för att vara exakt medan flera har fått förhinder. Tråkigt nog ville ingen från det "Röda laget" dyka upp, kanske anade dom vad som väntade - tjära och fjädrar. Nej, skämt åsido blir det lite mer spännande när motpoler möts, och det närmaste vi kommer det i afton är republikanen Lönnqvist och den ultra-monarkistiske Hagwall...

Ett år har gått, lite drygt 590 bloggar har jag släppt ifrån mig, av högst varierande seriositet och kvalitet. Jag hoppas att året som gått har inneburit att mina alster har blivit bättre och bättre, och att utvecklingskurvan är positiv under 2009.

Med ovanstående filminlägg från Youtube vill jag tacka för året som gått, för det stöd jag har av några få och för alla anonyma hot- och hatmail som jag fått av såväl ryssar, sossar och sverigedemokrater. Så länge mailen kommer från dessa riktningar är jag säker på att jag spretar åt rätt håll... Tack för 2008, och glöm aldrig Poltava, Stäket och Sveaborg!

3 kommentarer:

Tokmoderaten sa...

Ett STORT tack till mina gäster, mycket angenämt att få ta er tid i anspråk en söndag kväll för ngt så egocentrerat som en bloggs födelsedagsfirande.

Pussar & kramar / Fredrik

Mary X Jensen sa...

Jag är uppriktigt ledsen att jag inte kunde delta idag. Det hade varit roligt att träffa både dig och de andra. Men det kanske går fler tåg. Vi kanske rent av ska ha en m-bloggträff framöver?

Tokmoderaten sa...

Vi saknade dig Mary! Men ett mycket bra förslag om M-bloggsträff? Skall vi börja planera. Föreläsning, middag och trevligt samkväm?