2009/01/16

SÄNK SOSSEN "TOTTO"!


Ja, kanske inte med knytnävarna men genom ditt överlägsna intellekt. Men när den hårfagre fjanten från Skåne och sosseriet gång på gång ger sig på vår genomsympatiske arbetsmarknadsminister, och dessutom ställer frågan "Har regeringen i Littorin fått en liten jobbig barnunge i trotsåldern?" så vill jag sälla mig till de som sågar Astudildos debattkonster. Är det någon i de moderata leden som är en jobbig barnunge så är det undertecknad, och mig kommer nog dessbättre Astudildo aldrig stöta på i en debatt i kammaren...

Jag är väl egentligen inte rätt person att kasta skit på motståndarens sätt att debattera, med mina hätska och obalanserade inlägg som ibland tar sju-milakliv över gränserna för vad som är ok... Men jag sitter inte i riksdagen, jag har inga ambitioner att någonsin få sitta i rikets högsta beslutande organ - det är jag för störd för. Lite högre krav kan man väl få ha på en riksdagsledamot, men när man hör och också ser Astudildo "in action" så kan man väl fråga sig om det inte skulle vara läge att minska antalet ledamöter.

Littorin tar gärna debatten när det handlar om sakfrågor, ideologi och de frågor som rör hans ansvarsområde. Men när Astudildo gång efter annan blandar in Littorins privatliv, förhållanden i debatten så tar han ett steg för långt. Skall Littorin då svara upp med att statsrådet må vara kreativ i sitt privatliv men att Astudildos frisörs kreativitet är smaklös och generande? Men så blir det väl när man saknar riktiga argument, och det lämnar vi över till såna som Astudildo...

Själv vet jag från insatta källor att minister Littorin titt som tätt besökt min blogg, och det känns hedrande. Jag hoppas att Littorin fortsätter i samma spår framöver, vi behöver politiker som är äkta, som står upp och som gör som Grynet säger "Ta ingen skit!"... Jag förstår att "Totto" lämnar Astudildo själv och går ut och avreagerar sig i korridorerna istället för att sjunka så lågt som opponenten.

Stå på dig Totto, överlev skitåret - ty efter regn kommer solsken!

Länkar: SvD1, SvD2, AB1, AB2, DN, Mary

4 kommentarer:

Björn sa...

Överlägset intellekt. Det var kul skrivet! Littorin framstår som en av de mest obegåvade ministrarna i regeringen. Och det är inte illa pinkat när man kollar in konkurrensen:)

Tokmoderaten sa...

Jämförelsen var med Luciano och andra sossar, inte med andra i regeringen...

Frank sa...

att Littorin förfalskat sin cv är väl inte en privatsak, han har ju faktiskt använt den offentligt!

Emanuel sa...

Littorins beteende diskuteras ytterligare i denna tidningsartikel

http://www.svenskbladet.se/politik/index.php?alias=littorin_vill_inte_vara_med_och_leka_langre.html