2009/01/08

STÖTTA EN INDUSTRI I NÖD - "MAKE LOVE, NOT WAR"

Fröken Lejonroos har hittat en tingest hon gillar...

Det är inte bara bilindustrin och finansmarknaden som har det extremt jobbigt just nu, även porrindustrin känner av den lågkonjunktur som med full kraft slagit till världen över. Med tanke på att en stor del av Europa huttrar i utkylda lägenheter och att det i Gaza är hett på helt fel sätt så skulle måhända mänskligheten må bättre om man sköt till lite pengar till även denna bransch.

Det är Hustlers grundare Larry Flynt som nu äskar den modesta summan 5 miljarder dollar till den så viktiga industrin för att klara krisen. Själv vill jag uppmana mina läsare att närhelst det är dags för presenter till födelsedagar, mors dag eller fars dag, bröllopsgåvor, julklappar eller dopgåvor tänka på den nu kämpande porrindustrin. En vibrator till mor på mors dag, en vacuum-pump till far på fars dag, filmen med Regina Lund "Kärlekens språk" till ungarna, en Barbara till svärfar och ett par geisha-kulor till svärmor till jul eller en bok med Kamasutra-tips till kärestan på födelsedagen och man kan med gott samvete känna att man har gjort något för världsekonomin.

Nuförtiden behöver man ju inte heller ta sig till en sådan där lite ruffig lokal, med fördragna gardiner och ett gäng skrikande ultrafeminister utanför för att kunna göra sin goda gärning, det funkar ju lika bra på statsmonopolet Apoteket. Ja, iallafall så länge man skall köpa till en kvinna ty i det ojämlika Sverige så är det bara kvinnans njutning som skall bejakas enligt statsmonopolet. Ett utbud av vibratorer och annat mysigt för den utsvultna moderna kvinnan erbjuds utan skruppler, men om jag vill gå in och införskaffa mig en välbehövlig penisförlängare eller en ännu mer behövlig uppblåsbar vän att gosa med så får jag ingen respons från farmaceupten... Är det jämställdhet? Är det rättvisa? Varför måste mannens njutning alltid stå tillbaka?

För att stimulera en industri i kris och för att visa att rättvisa och jämlikhet även är något Apoteksbolaget eftersträvar så kräver jag i min egenskap som ersättare i såväl Sundbybergs kommunfullmäktige som Individ- och omsorgsnämnden att Apoteket snarast utökar sitt sortiment i enlighet med ovan anförda skäl och att produkterna även ryms inom högkostnadsskyddet.

En glad, stimulerad och lycklig människa är oftare en frisk människa. Samhällsnyttan kan bli enorm...

Länkar: AB, SvD1, SvD2

2 kommentarer:

Per Hagwall sa...

Jag undrar om förespråkarna för Ipred är medvetna om hur stor del av fildelningen som utgörs av porr?

Kent Filppu sa...

Rent praktiskt kan väl vara att kräva ett normalt utbud av sexhjälpmedel för män också. För vad jag förstått så säljs bara såna hjälpmedel som i huvudsak används av kvinnor. De sexhjälpmedel som män generellt använder för självstimulans utöver handen*, kallas ju för porr och tabubeläggs. In med ett rejält utbud av p-våfflor (för jämställdhetens skull) på apoteken så kommer nog många politiskt korrekta feminister på västerkanten att vilja förbjuda apoteken. Samtidigt så kommer väl frispråkarna på högersidan att kräva bevarande av Apotektsmonopolet i stil med ideerna om statliga bordeller. Då blir det drag under galoscherna i svensk politik. :-)

*Nu räknade jag bort öronen som nog är de som används flitigast vid onani. Det gäller att lyssna ordentligt så ingen kommer och får syn på vad man gör :-)