2011/02/02

DÄRFÖR BEHÖVS JAG I EUROPAPARLAMENTET...


Sedan några veckor har jag påbörjat en seriös personvalskampanj för att om möjligt slå mig ner i Bryssel och Europa-parlamentet. Denna eftermiddag kom en nyhet som gav mig möjligheten att slå ett hårdare slag för mig själv redan nu, i en så kallad blixt-kampanj. I dag kom det nämligen nyheter om att tyskt fläsk dumpas i Sverige, och vad passar då bättre än att dumpa nästan lika mycket svenskt fläsk i Bryssel...?

Så därför ber jag dig ödmjukt - stötta min kampanj för att bli lika inflytelserik som Olle Ludvigsson eller Eva-Britt Svensson. Stötta min kampanj för att även bli ekonomiskt rik och att då och då även få se Strassbourg.

År 2014 har du chansen att ge igen, det är då Sveriges röst i ett ointressant parlament kan bli intressant att lyssna på...

Länk: SvD, DN, Expr,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Verkligen jättekul att någon fortfarande har sinne för humor i detta långtråkiga land.
Ge inte upp! Allt är möjligt!

En sur, men äkta citron hälsar från det skånska landskapet.

Anonym sa...

Hej igen,
Förvånansvärt att du ej får fler positiva kommentarer...speciellt, eftersom Du inte är dioxinförgiftad och dessutom vill skydda andra från att bli det.

HEJA!

Glöm ej att läsa på om "Den svenska modellen" och vad den är kopplad till.

En bekymmerslös dag på stranden är vad alla människor borde få kunna uppleva. Detta kan man endast uppleva fullt ut om man är trygg.

/Citronen