2011/02/12

UTESLUTET ATT SD SLUTAR UTESLUTA


Det har inte gått mer än någon vecka sedan SD:s starke man i Knivsta sade det som de allra flesta SD:arna egentligen tycker - och hux-flux blev Leif Vogel föremål för uteslutning ur det slutna partiet. Men vad sade då Leif Vogel när han blickade ner över Sverige från sitt vogelperspektiv?

Jo, bara det vi vet att dom tänker, bara sådant som vi vet att dom tycker. Sånt som"Är dom helt körda dom som kommer från det stampade jordgolvet?" och "De tar ju inte bara med sig sin analfabetism utan hela sin brist på kultur och kunskap, men väl vägglöss, hårlöss och kackerlackor och som på bilden sin nedgörande effekt på våra bostäder. På bilden står en svart fan och klagar på att skåpdörrarna ramlat ner..."

Jag vet inte vad det är med framträdande SD-folk från samhällen som börjar på bokstaven "K", men nu är det en annan spontan och ärlig företrädare som är ute och berättar det som som vi redan vet att han och "dom andra" tycker. Isak Nygren heter Leif Vogels adept i de sanningssägande Sverigedemokraternas sällskap, och kommer Isak kommer från Göran Persson-land, från Katrineholm - flerfaldigt utsedd till Sveriges tråkigaste stad. Just det sista är svårt att förstå när man ser bilder på Isak i sin roliga hatt.

Nu hörs det inifrån partikansliet att inte heller Isak får tycka det han tycker och det som så många andra medlemmarna i SD tycker. Vi får hör att även Isak riskerar att bli utesluten ur ett parti som utesluter på löpande band. Men vad sade då Isak Nygren om blandandet och dess effekter?

Enligt flera medier så har Isak Nygren i all sin vishet kunnat konstatera att rasblandning är fel, att det leder till rotlöshet och psykiska problem och att det är bra om föräldrarna är lika varandra till utseendet. Jaha, jomenvisst, men-så-där-tycker-dom-ju-allihopa-innerst-inne, men det är Isak som får bära hundhuvudet när han avståndet från hjärnan till munnen blev lite väl kort.

För mig finns det naturligtvis inga problem med att avla ungar med någon av en annan kulör, från en annan kultur eller bara annorlunda mot majoriteten i det här landet. Rotlösheten och psykiska problem kan komma ur vilken dysfunktionell familj som helst oavsett om pappan är "neger" som Isak fasar för när mamman är vit eller när båda är färgade eller bleka. Det har med att göra vilken trygghet man ger sina barn, vilken vägledning in på livets väg man delar med sig av och om man klarar av konsten att uppfostra ett barn till en trygg individ. När man läser vad Isak Nygren går och grubblar över när han vandrar fram och tillbaka på Katrineholms gator så hoppas jag att Isaks nära och kära, oavsett kulör, grubblar över hur man kunde fostra en sådan trångsynt man...

När SD nu kommer att utesluta Isak Nygren, för det kommer man att göra, så faller den andra dominobrickan i SD:s partibygge, fasaden börjar krackelera. Sanningen slår in i ansiktet på alla de som med rätta är besvikna på att integrationspolitiken är långt ifrån fulländad men som ändå vägrar döma andra efter färg eller kultur, de som inte tycker att blandning behöver vara lika med psykiska problem och rotlöshet men som valde Isak Nygrens parti. De som tycker som Isak öppet åker ut, de som håller inne med sina synpunkter blir kvar och de som inte är att betrakta som rasister söker sig någon annanstans.

Förresten, kaffe utan mjölk - det går ju inte att dricka. Mjölk utan chokladpulver är väl äckligare än mjölk med chokladpulver...?

Länkar: SVT, DN, Expr, AB

7 kommentarer:

Visionären sa...

Ytterligare ett bra inlägg med kritik mot SD som biter.

Du blir bättre och bättre på den punkten.

V

Anonym sa...

Frågan man kan ställa sig är hur Expo vet vem som ligger bakom ett anonymt alias på ett nätforum? Är det detta FRA- och IPRED-lagarna är till för egentligen. Ett sätt för den styrande regimen (röd eller blå spelar ingen roll) att kontrollera och övervaka vad som sägs från oppositionen på nätet? Expo är det nya IB, men när det gäller Sverigedemokrater så gäller tydligen inte samma lagar och regler.

/Martin J

Jens sa...

Sista två meningarna är ganska talande. Totalt irrelevant liknelse som saknar varje form av bärighet men som på något sätt skall ge en lullig snäll-känsla eller nåt till dig argumentation. Hade nån från sd sagt samma sak i omvänd ordning hade han varit hitler.

En utomstående hade ansett er vara precis lika fåniga bägge två.

Moderaterna är inte heller för totalt öppna gränser eller obegränsad invandring så varför inte anklaga dem för att bygga murar för att stänga ute bruna människor? Folk svälter i afrika men du vill inte hjälpa hit ALLA? nazist!!

Jag väntar bara på att du fullständigt ger upp försöken att skriva och bara klipper ihop bilder på sd-politiker med bilder på avföring. That´ll show´em!

Eva Hollén Ahlström sa...

Beröm för detta inlägg.

/Eva

Tokmoderaten sa...

Tack Eva, och tack för tipset Jens. Alla förslag att "utveckla" bloggen tas ju tacksamt emot, och detta förslag tillhör de mer innovativa...

Anonym sa...

Återigen Tokmoderaten riktar du din udd mot SD, och du gör det bra. Keep it up!

Johan H

Anonym sa...

Till alla förträffliga tyckare: Mig veterligen har vare sig Vogel eller Nygren uteslutits ur SD. De har själva lämnat partiet. Om påtryckningar förekommit vet jag inte.

Uteslutning är inom SD en noggrann process där skriftliga inlagor och genmälen föreläggs partistyrelsen för beslut. Hanteringen av ett uteslutningsärende kan ta flera månader i anspråk.

Rörande rasister konstaterar jag blott att en medlem i arbetarkommunens styrelse tillika kommunfullmäktig (S)i Sundbyberg kallade min hustru för "importerad thailändsk hora".