2011/02/07

DE HAR JU RÄTT, ALLT STÄMMER JU...!


Det påstås att Julian Assanges lätt manipulerade beundrarskara sysslar med att svartmåla Sverige, men kräver inte begreppet svartmålning att man far med osanning?

De använder arenan som kallas för nätet att berätta om att det land som vill ha deras mentor och semi-Gud utlämnad för ett såpass löjligt brott som våldtäkt faktiskt är ett land i klorna på feminister och CIA. I deras första påstående nickar jag såpass instämmande att skallen nästan lossnar, medan jag har svårt att förstå hur man kan missta KGB:s arvtagare FSB för CIA.

Förrutom det lilla men ack så pikanta misstaget där Assange-sekten uppenbarligen har svårt att hålla isär säkerhetstjänsternas bokstavskombinationer så stämmer ju nästan alla angrepspunkter på vårt svenska statsbygge. Bara det att ur-sossen och genusförrädaren Claes Borgström är deras huvudmål säger ju allt om hur rätt ute de är i alla sina anklagelser. Claes Borgström har umgåtts på nästintill intimt sätt med Thomas Bodström och lär sålunda behöva någon form av exorcism innan han är att lita på...

Bilden som förmedlas om en "en incestuös svensk elit, där regeringen, rättsväsendet och media är tätt hoptrasslat" stämmer med mina bilder av Sverige - där media alltid dansar efter regeringens eller rättväsendets pipa och där alla elakheter som skrivs alltid har Assange som måltavla eller med den föga hedervärda ambitionen att kleta ner honom som en våldtäktsman.

Men så kan det ju inte vara. Inte skulle Assange behöva våldta någon, han som är Guds gåva till oss datorberoende och till alla kvinnor - Assange pekar, Assange får, Assange behöver inte ta. Julian Assange har ju skapat Wikileaks, han är kändis och har fått mer uppmärksamhet runtom i världen än någon annan tönt till programmerare eller wanna-be-journalist - alltså är han inte en våldtäktsman. Vem kan tro något sådant om honom, som fick Tobias Billström att repetera samma sak 18 gånger på knappt 2 minuter?

Frågan är bara varför Julian Assange är så rädd för att förklara sin oskuld i en svensk domstol, som trots att den styrs av en "incestuös svensk elit, där regeringen, rättsväsendet och media är tätt hoptrasslat" alltid har haft ambitionen att aldrig döma någon om man inte är skyldig bortom all rimlig tvivel eller heter Thomas Quick. Kan det ha att göra med att vårt land faktiskt är i klorna på en massa feminister med Claes Borgström i förarsätet? Hujedamig...

Länkar: SvD, DN, Expr, AB

5 kommentarer:

Illwill sa...

Mm, vem skulle inte vilja bli fälld av några rabiata (oftast röda) politiker för att man råkar vara man?

Det han gjorde (tog av sig kondomen) skulle inte ses som VÅLDtäkt i något annat land, men även om vårt rättsväsende inte vore ett dåligt skämt så hade han kunnat bli fälld...just för att några av världens dummaste människor sitter i riksdagen och stiftar lagar.

Alltså, sug på den här: Mona Sahlin, Maud Olofsson och Bosse Ringholm har alla varit inblandade i att stifta Sveriges lagar. Möjligtvis de tre värsta exemplen (men inte med mycket, Bengt Westerberg och Per Gahrton finns t.ex) men de är så oerhört korkade och outbildade att bara världens dummaste folk skulle välja några sådana att styra dem.

Just ja...Sverige, landet vars befolkning bestämt sig för att begå kollektivt självmord.

Patrick sa...

Internet är fullt av dårar, uppenbarligen, men här kan jag bara hålla med, förutom definitionen av "svart måla"... Det behöver inte vara osaning, men man fokuserar på det negativa. :)
Att Illwill tycker att man ska göra ett undantag för Assange, är bara att ignorera.

Anonym sa...

Svenska medborgare får berövaas deras kroppsdelar helt öppet utan att varken polis, åklagare, justitieminister socialförvaltning eller BarnOmbudsman gör något. Detta gäller så klart inte alla svenskar, lagen är olika för olika svenskar. Skandal, våra svenska politiker är en samling mähän som lägger sig för några uråldriga böckker som påstår att jorden är platt som de själva.

assign me up sa...

Nu behöver assange endast leka klimatguru lite också sen kan han gå hur långt som helst. Fredspriset, Ordförande för FNs råd för männskliga rättigheter, kanske till och med generalsekreterare i FN.

Några foton tillsammans med Bono sedan är det frågan om ens Jesu återkomst kan flytta fokus från denna underbara människa.

Anonym sa...

Sverige är ett riktigt feministiskt land. Alla dessa feminister tar över mer och mer i det svenska samhället och deras måltavlor är...MÄN. De fattar inte att de själva har skapat dessa MÄN. Troligtvis har dessa kvinnor själva blivit våldtagna och inte bearbetat traumat och därför gör de allt för att projicera urskillningslöst deras hat och hämnd på ALLA MÄN. Ett typexempel på hur dessa feminister har lyckats är prostitutionslagen där män är brottslingar som köper sextjänst men kvinnan som säljer är helt fri från ansvar. Så om man följer konsekvent deras resonemang så skulle en drogförsäljare gå fri och den som köper drogen skall straffas och kriminaliseras? Ett annat exempel är när Högsta Domstolen (HD) 2009 dömer en man till våldtäkt när han tog på en kvinnas könsorgan när hon sov medan för exakt samma sak i ett annat mål när en kvinna gjorde samma sak mot en man när denna sov, så bedömde HD att vad mannen har gjort skall bedöma som våldtäkt medan vad kvinnan har gjort skall inte bedöma som våldtäkt. Sverige är styrda av feminister som tar över mer och mer och som skyr inga medel för att få igenom deras sjuka känslor mot män, män som de själva har skapat. När skall svenskarna vakna och inse vad som händer med hela politiken och det svenska havererade rättsapparaten? Många sitter dessutom oskyldiga i fängelser och ingen gör någonting åt saken. De som döms skyldiga mot sitt nekande har domstolarna bara skrivit i domskälen allt som talar emot den tilltalade men skriver ingenting om saker/fakta som den tilltalade har framfört. Allt för att rättfärdiga deras absurda beslut. Domarna är ofta en förlängd arm av åklagare. Samma gäller att poliserna är förlängda armar av åklagare. I lagtexten står det att åklagare skall vara opartiska och även ta fram allt som gynnar den tilltalade men sanningen är att ingen åklagare i hela Sverige någonsin har följt denna lagtext. Domstolarna och även försvarsadvokaterna blundar för allt detta fast att de är fullständigt medvetna om vad som försiggår. Advokaterna tänker bara på deras pengar och bryr sig inte ett dugg om de lidande anklagade människor. Alla rättegångar är bara ett stort skådespel för dessa jurister som har ingenting annat att göra än att spela på människoliv.