2008/06/06

NATIONALDAG PÅ GOLFÄNGARNA - VI SKYDDADE FOLK...


... från att bli röda! Dagen till ära fanns Sundbybergs-Moderaterna på plats med sitt kampanjtält, sina mest hängivna kampanjarbetare och med en slogan som gjorde succé!

I vår vilja för alla människors välbefinnande och med stor generositet spred vi små fina blåa solskyddskrämsflaskor prydda med den Moderata M-loggan. Vädret spelade väl in när vi under 7 timmar på Golfängarna skänkte bort 2000 flaskor under politiska tillrop och ett ödmjukt förmedlande av våra budskap. När till och med motståndarna i Socialdemokraterna tyckte att vår slogan och produkt var kul och underfundig så känns det bra. Att däremot Vänsterpartiet Leninisterna tyckte illa om idén var väl ingen nyhet, denna människofientliga ideologi ser väl gärna att alla som inte funnit sin "frälsning" hos Lenin, Stalin, Pol Pot eller Ohly skall drabbas av Malignt Melanom.

Det som var lite svårare var att i 30 grader och gassande sol sälja in vårt motstånd mot en inhägnad och avgiftsbelagd simanläggning. Vädret förtar dock inte våra starka argument att det finns bra mycket viktigare saker att lägga skattepengar på... Så länge det finns brister i skolorna och äldreomsorgen går satsningar där före hos oss Moderater.

Nationaldagen då... Det fina vädret tycktes iallafall på Golfängarna fått en del folk att välja playan eller skuggan framför den varma "grytan". Jag tyckte det var färre besökare detta år, men efter att ha kampanjat i 9 timmar ( jag byggde upp och rev vårt tält, därav skillnaden mot ovan nämnda 7 timmar...) kan jag ha hallucinerat. Själva nationaldagsfirandet tycks ju dessvärre ha kidnappats av extremister på den "nationella" sidan och av deras gelikar på den yttersta vänstekanten. Tråkigt, tragiskt och upprörande. Varför kan inte vi som faktiskt älskar vårt land, ser landets förtjänster och möjligheter få fira i lugn och ro utan att se polisen ingipa mot dessa trångsynta varelser?

7 kommentarer:

Landet som gud glömde sa...

En rättelse; Moderaterna kämpar för att alla de vitas ekonomiska resurser omfördelas till mångkulturellt slödder från tredje världen. De flesta skulle kalla detta för inget mindre än landsförräderi.

Tokmoderaten sa...

Och dessa "flesta" är de 2,5% som idag sympatiserar med SD mot de 95% som väljer ett parti som respektarar folk för vad dom är och gör...?

Sedan har alla självklart rätt i att ha synpunkter på hur migrations- och integrationspolitiken fungerat. Men under den vise Tobias Billströms ledning kommer det kravlösa och pacifiserande Sverige bli ett land där folk får möjlighet att bygga sin egen framtid med egen kraft och vilja. Det är det vi Moderater kämpar för, allas rätt att forma sitt eget liv genom egna val och handlingar.

BefriaMedia sa...

En liten undran; MUF kampanjen om det "nya landet" SWE ar en aning magstarkt. Formodligen avsiktlig provokativt. Ni maste ha fatt manga negativa reaktioner pa den kampanjen.

Ar det Moderaternas policy att skifta ut den svenska befolkningen, det verkar ju vara regeringspartiernas plan de kommande aren.

Enligt vad jag last i tidningarna idag sa ar det snarare andra nationaliteter som kidnappat nationaldagen aven om extremister har brakat en aning. Det som dominerar nyheterna ar i SVD tex en persisk fest. Darfor ar det underligt att fran utlandet sitta och lasa om en nationaldag dar enbart frammande kulturer kommer fram i artiklarna. Jag hade vanta mej nagot helt annat i pressen. Det kan jag inte forklara for utlanningar som ser samma artiklar. Kan du?

Tokmoderaten sa...

Jag skulle ha mycket svårare att förklara varför maskerade vänsteraktivister som hyllar anarkin slåss med unga män som genom att sträcka högerarmen firar Sverige genom att celebrera en död tysk diktator.

Det är väl bra om de från Iran känner en stolthet över det land som de flyttat till, värre vore det väl annars? Och jag har sett fler artiklar än de syftar på i SvD, men man läser det man vill se... Och nej, det står inte i regeringsförklaringen att vi skall skifta ut den svenska befolkningen. Är du rädd, starta reproduceringen... Kan man fira Sverige bättre än med lite sex och samlevnad?

BefriaMedia sa...

Om de ar stolta over Iran firas det med Iransk musik pa deras nationaldag. Men det underliga ar att de firar svensk nationaldag med Iransk musik.

Jag tror media avsiktligt tar fram alla andra nationaliteter for att avsiktligt visa att den svenska kulturen forsvinner och en uppluckrad blandkultur infors. De jag hittade var de forsta artiklarna i dn och svd.

Blir inte resultatet ett utbyte av folket om man fortsatter som idag. Jag antar att du vet att nara 100.000 ankommer varje ar och att utvandringen ar rekordstor, nara 50.000 om aret som vid sekelskiftet da den stora massutvandringen intraffade. Skillnaden 150.000 om aret, orovackande. Ditt sista forslag ar bra, det ar upp till var och en, Leijonroos kanske kan vara en kandidat, ser trevlig ut? TV4 borde betala boter for sin logner. Mata ankorna i Lotsjon at mej. Hej.

Landet som gud glömde sa...

Alla, precis alla vill bo i soamliska Rinkeby eller Rosengård. Tänk förfaen innan du snackar moderatjävel. Ni är inget annat än landsförrädare och du vet det.

Tokmoderaten sa...

Jaha, landsförrädare när man gett 4 år av sitt liv att jobba åt Försvarsmakten, den tidigare garanten för konungariktes överlevnad. Bara för att jag inte delar en människosyn som klassar vissa som mindre värda är man väl inte landsförrädare?

Att sedan Rosengård eller Rinkeby är platser där kriminalitet och utanförskap präglar vardagslivet och därför inte är tilltalande bostadsorter för gemene man. Detta skall inte läggas de som bor i dessa områden till last, en majoritet sköter sig faktiskt och vill väl. Problemet är skapat av en slapp och naiv politik där man inte utnyttjar enskildas drivkraft att skapa en egen tillvaro.

Att placera folk i en förläggning där man får bidrag för att inte göra något, eller tillbringar dagarna på SFI där läraren i många fall har sämre kunskaper i språket än eleverna är inget annat än förakt för de som kommer till Sverige.