2008/06/26

TV4 FORTSÄTTER I SAMMA FOTSPÅR...


Återigen ljuger TV4 sina tittare rakt upp i ansiktet. Denna kväll var det Ola Wenström som fick uppdraget att dupera alla inom landets gränser som satt och njöt av tappert kämpande Turkiet mot ett som vanligt framgångsrikt Tyskland.

Denna kväll bestod lögnen i att TV4 påstod att TV-bilderna dog i hela Europa, när det i själva verket fanns en hel del andra alternativ att ta till när Fyran svek... Man upphör ju inte att förvånas över hur den där kanalen hoppar jämfota i klaveret gång på gång.

Min antipati mot kanalen har ju växt fram under den tid jag har lärt känna Erica Lejonroos. Innan tyckte jag bara att man visade skit, nu beter sig kanalen som skit också. Erica ljög man om på nyheter, bildavbrott på TV4 under EM drabbar hela Europa enligt kanalen när så inte är fallet, man kränker deltagare i sina egna program ( Brolle i Körslaget ), man hycklar om nakenhet när Tone Bekkestad visar naveln och man samtidigt visar tonvis med silikon på Paradise Hotel...

I dag bad man iallafall om ursäkt för lögnerna, Erica väntar än i dag. Har man fällts två gånger i granskningsnämnden borde man väl kunna prestera ett förlåt tycker man, eller sitter man uppnäst på Gärdet och njuter av en orättvis dom i Tingsrätten?

Har ingen funderat på om det finns andra kanaler som skulle kunna ta över i marknätet. Både Kanal 5 och TV3 har ju samma utbud, men ljuger inte sina tittare rakt upp i ansiket.

Inga kommentarer: