2008/06/30

TOKMODERATENS TRAFIKUPPLYSNING...


Det är nu lite drygt 2 timmar tills dess bussarna stannar i länet. Många, många är de som kommer bli lidande av detta aber på ett eller annat sätt och naturligtvis kan den alltid så vise och generösa Tokmoderaten träda in till hjälp för strandsatta bussresenärer.

Tokmoderatens Tips från Norr till Söder:


Hallstavik: Cykel eller promenad 23 km till Grisslehamn. Eckerölinjen till Åland. Buss till Mariehamn, byte till färja mot Stockholm. Ett expressalternativ finns med flyg från Mariehamn till Arlanda, och Arlanda Express till Stockholm.

Norrtälje stad: Cykel eller promenad de 2 milen till Kappelskär. Viking Line till Mariehamn, byte till färja mot Stockholm. Ett expressalternativ finns med flyg från Mariehamn till Arlanda, och Arlanda Express till Stockholm.

Rimbo: Cykel eller promenad 16 km till Kårsta. Kliv på Roslagsbanan mot Stockholm.

Åkersberga: Cykel eller promenad 22 km till Vaxholm. Embarkera Vaxholmsbåt mot Stockholm.

Vaxholm: Vaxholmsbåt...

Värmdö: Olika bryggor för Vaxholmsbåtarna.

Nacka: Olika bryggor för Vaxholmsbåtarna.

Tyresö: Promenad eller cykel från Tyresö 12 km till Brevik. Embarkera Vaxholmsbåt till Saltsjöbaden. Kliv på Saltsjöbanan mot Slussen.

Ekerö: Promenad eller cykel till Jungfrusund, vägverkets färja till Slagsta. Fortsatt färd till fots eller medelst pedalering till Masmo T-bana. Tunnelbana mot Stockholm.


Eftersom fackföreningen Kommunal tycker att tredje man bör drabbas, till skillnad från när samma fack strejkar i vården, så kan alla merkostnader för resor lämpligen skickas till den socialistiska kamporganisationen, Kommunal, Box 19039, 10432 STOCKHOLM.

Påtalas bör även att resande med Waxholmsbolagets båtar med stor sannolikhet kommer bli en närmast exotisk utflykt. Detta kommer bli så nära en indisk flodfärd på en överbelamrad skorv man kan komma utan att lämna Sverige. Dessutom vill jag inflika att jag inte på något sätt tar ställning i konflikten, jag tycker det bara är för dj-vligt att man slår mot miljön, tredje man och alla oss som är beroende av kollektivtrafiken...

Inga kommentarer: