2009/03/21

DAGENS ROS - LILLE ROBIN


Efter en kväll igår när uppskattningen var enorm och hyllningarna inte ville ta slut så kom det i dag ytterligare ett litet mail från den unge herr Robin Nilsson med mailadress sniper_50_69@hotmail.com, som ni i oredigerad form kan se här:

"hörru din jävla LÖK sluta blogga din patetiska jävla...du och ditt moderat snacka får ju oss andra som lever på denna jord att spy för att en så ful GUBBE I 40 års åldern som du lever på samma planet..gör alla en tjänst och håll ditt lilla liv anonymt så vi slipper se dig mer i framtiden"

Robin försöker uppenbarligen göra sig till hela världens talesman, men jag vet att det finns några få som gillar det jag gör. Dessa beundrare, som ser igenom mitt anskrämliga yttre, får mig att vilja fortsätta med att dela med mig av mina upplevelser, åsikter och försök att vara ironisk - något som Robin inte ser. Jag vill dock tacka Robin för att han gjort mig ett år yngre, jag är ju 41 år.

Dessutom kan jag ge honom rätt i att jag är en gubbe och dessutom ful, men vad det har att göra med mina inlägg är jag inte man att förstå? Ingen tvingar Robin att vare sig sitta och dregla över mina profilbilder eller läsa texterna som han går i gång på - det gör man av fri vilja. Att sedan Robin verkar vara viljelös och har hypnotiserats av min oändliga charm kan jag dessvärre inte göra någonting åt...

1 kommentar:

Erica Lejonroos sa...

Älskling - jag tycket inte att du är ful! Tvärtom och särskilt snygg är du på den fina bilden.