2009/03/31

"SLICKEPINNEN" SMITTAR SYNDAREN...


Hallelujah! Äntligen en nyhet som kan få den perverterade mänskligheten att sansa sig och förstå att genitalierna har en huvudfunktion - reproduktion och spridning av arvsmassan. Visst, den manliga dolmen har en nog så viktig sekundärfunktion i att kissa på alla toalettringar man stöter på samt finnas till där i brallan när man inte har någon annanstans att placera handen. Nyheten handlar om att det är förenat med livsfara att stoppa in andra slickepinnar i munnen än sådana som är tillverkade i en auktoriserad godisfabrik...

Mänskligheten är ju mycket för att experimentera, och det är väl positivt eftersom vi genom forskning och experimentslusta hittat på sådana fina saker som kärnvapen, truppmina 11 "Lille Skutt"(som på ett effektivt sätt kunde eliminera en "slickepinne"), nervgas, landsting och socialism. Även på det erotiska planet har det dock funnits en vilja bland vissa sexual-liberala tokskallar att tänja på gränserna för vad som är acceptabelt. Som den konservativa gubbe jag är så anser jag att det finns en plats, förrutom i min hand när jag kissar på ringen eller i de sköna bomullskalsongerna, där min "köttflöjt" hör hemma och det är i det femala hålrum där man avlar barn. Dessutom skall detta ske utan att mannen, i detta fall undertecknad, behöver anstränga sig. Den fysiska aktiviteten som krävs för att kopulera på ett framgångsrikt sätt ombesörjs av kvinnan. Det finns ju en slogan som lyder "Kvinnor kan!", det är väl bra om de visar detta även i samlivet.

Dock så visar det sig att sexual-liberalerna eller de perverterade hedningarna i arbetarrörelsen tycker att det krävs så mycket mer än ovan nämnde arrangemang för att må bra. Där skall "köttflöjten" spela i avfallsluckan, i födoinkastet och ibland mellan två köttbullar för att spänningen skall infinna sig. Vem har blivit med barn av ett träget gnidande i akterpartiet är den naturliga frågan, vem har fått se ett välskapt foster förlösas genom munnen? Svaret är enkelt, ingen! Men skall man då inte ha rätt att göra vad man vill i samlivet? Jodå, men kom då inte gnäll den dagen du har fått cancer i tonsillerna för att du är en perverterat sökande individ som måste använda alla kroppsöppningar för att få samspelet med partnern att fungera.

Röker man och får lungcancer har man ingen annan att skylla på än sig själv, super man sig till en skrumplever så finns ansvaret i ens egna nävar och får man cancer i tonsillerna så kanske man borde tänkt sig för både en och två gånger innan de där tillfällena när man försökte härma Linda Lovelaces fördärvliga beteende...

Länk: SvD

7 kommentarer:

Mattias sa...

Gå till val på det budskapet du!
*s

Tokmoderaten sa...

Det kommer vara MIN fråga i personvalskampanjen - "För folkhälsan - Förbjud oralsex!" ;-)

piwen sa...

WTF,vilket snuskigt inlägg Tokmoderaten!
Det är nog bäst att du lyssnar lite på Snälla,snälla ,så att du kommer på andra tankar!

Unknown sa...

Du missade en liten detalj - viruset ger upphov till livmoderhalscancer också. Vanligt sex med fortplantningssyfte är livsfarligt ;)

För övrigt är det ju livsfarligt att leva - ingen har överlevt livet ännu!!

Stenander sa...

Du säger vad andra tänker. :)
Det är knappast politisk korrekt att klaga på den doktrin Sverige 2009 erbjuder.
I dagens perverterade sammhälle men som går under parollen "liberalt och demokratiskt" så är plötsligt tradition, moral och familj något fult och man hyllar istället allt annat.
Bra skrivet av dig! Spänstigt och fyndigt och lättläst! Kul också.

Per Hagwall sa...

(M)oralpanik!

Torbjörn Karfunkel sa...

Nu får du väl änna ge dig...det heter ju inte dolme, utan dolma!