2009/03/19

OCH NU... TOKMODERATEN OM TINGELING PÅ SVT.SE


Bekräftelsebehovet är nu tillfredsställt, och det med råge!

I går morse så vaknade jag till av ett trevligt och vänligt mail från statstelevisionen och programmet Debatt. Uppenbarligen är det så att redaktionen nere på Sveriges framsida sitter och läser min djupt seriösa, korrekta och alltid lika ödmjuka blogg i brist på annat. Nu hade man sett mina alster om Tingeling, Ryssland och vår svenska yttrandefrihet. Jag blev inbjuden att formulera ett debattinlägg om det hela, och tackade självfallet ja.

Nu finns även Tokmoderaten på svt.se, är det inte underbart så säg? Vad blir nästa steg, att jag bildar duo med Janne Josefsson i debattstudion för att hitta angreppspunkter på debattdeltagarna från min mörkblå, konservativa synvinkel? Skall Janne hälsa på mig i min egen lilla valstuga? Eller har man redan tänkt sig från SVT att jag skall bli den nya KGB? Jag vet ärligt talat inte, det enda som är klart är att Ni bara har ser sett början på min karriär...

Tack SVT, Tack Sakine och Tack till mig själv. Min hybris just nu är fruktansvärd, vad medicinerar man med?

Länkar: AB1, AB2

1 kommentar:

Joakim Draköga sa...

Du och Josefsson i samma program! Blir inte det lite väl seriöst med 2 sådana tungviktare inom undersökande jounalistik i samma program?
Jag passar på att gratulera, snart har du endast "fina" minnen från SöS IVA ;)