2008/09/06

ETT MÄSTERVERK I HOMESTYLING...


I denna tid av ett rabiat "Homestylande" bland landets mäklare och hussäljare så känns det ju helt underbart när man hittar någon som verkligen lyckats få sitt objekt att bli helt oemotståndligt, eller...?

Det sägs ju att smaken är som baken, men finns det någon som skulle vilja ge sig på att damma den här lägenheten,( följ länken, ni måste!) i den fagra skärgårdsstaden Nynäshamn utan risktillägg eller garantier om en efterföljande psykiatrisk rehabilitering?

Lägenheten har varit ute till försäljning en längre tid, hos olika mäklarfirmor, dock utan att man lyckats få denna pärla såld. man kan ju undra varför? Uppenbarligen måste det finnas någon liten skavank som får folk att tveka... Men har man provat att bjuda ut lägenheten med inventarier? Om inte så försök med det, kön av spekulanter skulle ringla sig ända upp till Ösmokorset.

1 kommentar:

Camilla Grepe sa...

Tack Fredrik för att du tipsar om denna pärla! Hemnet har förvisso förlorat sin tjusning som underhållning efter att homestylingvågen dragit över landet. Vi får vara tacksamma för varje återstående möjlighet att begrunda ett genuint folkhemskt utövande av inredningskonsten.