2011/11/10

FLASH: JUHOLTS KRAVSPECIFIKATION TILL SVT...


Han klarar inte ens av att stava namnet rätt på SVT:s socialdemokratiska styrelseordförande, den där Håkan Juholt.

Han klarar däremot av att rada upp en massa krav på den fria televisionens garanter på SVT, de som står utanför kommersialismen och kapitalismens reklampumpande utsugare. Det är krav, krav som måste uppfyllas ifall han - Håkan Juholt - återigen skall sätta sina fötter i betongklumpen borta vid Gärdet.

Knappt hade jag släppt mitt inlägg förrän en anonym avsändare vidarebefodrade detta mail till mig. Andemeningen måste ha varit att jag skulle publicera Håkan Juholts kravspefikation till SVT, skickat i ett mail till den gamle S-ministern Lasse Engqvist - ett mail som tack vare Juholts fantastiska förmåga att alltid göra fel aldrig nådde fram. Det nådde däremot fram till surkärringen Eva med efternamnet Hamilton, och kanske var det någon av hennes underhuggare som måhända eventuellt tyckte att det vore bra ifall dokumentet kom ut.

Så varsågoda läsekretsen. Här har ni något som påstås vara Håkans krav på SVT, krav på att få den respekt som han - mannen, myten, mustaschen, misstaget - förtjänar efter sin osannolikt framgångsrika tid som ny partiordförande för Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti. Ett dokument som tydligt avslöjar ödmjukheten hos de gamla statsbärarna, ett parti som aldrig har varit och aldrig kommer att bli ett parti som alla andra...

Länkar: DN, SvD, SvD, Expr, SVT, SVT, AB
Bloggar. Västros, Cornucopia, Westerholm, Böhlmark

12 kommentarer:

Roggan sa...

Alliansen är ju rasistiska mot sjuka, äldre och skolor i dagens Sverige 2011. Vi lever ju faktiskt på 2000-talet nu. Egentligen skulle alliansen stå i ett eget hörn då de lämnat ut mer bidrag än S samt förtidspensionerat många fler än S. Men det kommer väl alliansen att neka till som vanligt. Låt det bara bli flera privata företag likt Carema. Tänk då hur många svenskar som underskattat M och röstat på dem. Det är snart slut med Sverige om alliansen får hålla på.

Anders sa...

Detta erkänner aldriiiiiiig Tokhögern, så många inlägg som aldrig har bemötts, så fort det börjar bli lite besvärande, så får vi aldrig några vettiga svar, utan bara denna enbarmliga projicering
på Juholt.

Anonym sa...

Jag är lite förvånad. Jag hade väntat mig att blivande statsministern vill få klippa och redigera debatten innan den sänds också. Stort av honom att inte kräva det!

Anonym sa...

ser man på, en kommunist har tittat in!

Anonym sa...

Grekerna lever också på 2000-talet.

Anonym sa...

ja håkan är verkligen fantastisk! tänk va skönt det vore att kunna leva i en fantasivärld som han gör. han får mig att skratta och bli deprimerad samtidigt...

Anonym sa...

Inga krav på uppdukning med äkta draja i Red Green Room?

Anonym sa...

Till Rogga:

"Det är snart slut med Sverige om Alliansen får hålla på.."

Detta är ett oerhört argument, är det månne detta som drar ned applådskarorna i alla nedgågna Folkets Hus runt om i landet?

granntanten sa...

Kravet att åhörarna rekryteras från närmaste demensboeende har fallit bort, det fungerade utmärkt under min "I'm sorry-touren" på flera ställen. Dock undanber jag mig att få trosor kastade på mig om boendet ägs av Carema. HJ

Anders sa...

Pajasen ljugholt är nu enbart pinsam.

Nu undrar ju även miljömupparna och kommunisterna vad ljugholt pratar om. De känner inte alls till nån överrenskommelse om fjompiga "bojkotter" av tv-debatter.

Det verkar som om ljugholts samtal med...erm.."samarbetspartierna" (kommer ni ihåg att de faktiskt kallades så en gång i tiden) har lika lite verklighetsanknytning som ljugholts lögner om att ha smugglat tryckpressar hit och dit.

Sen fuskar den girige pampen till sig 1.8 miljoner kr i lön, reseersättningar för resor han hittat på, körersättning för flera bilar samtidigt och hyresbidrag till sin fifflande "kulbo".

Och nu kräver pajasen respekt..ja halleda. hahaha

Anders sa...

Anders 13:34 du är pinsam, Reinfeldt har vägrat flera debatter - tystnaden i tokhögern är total, Billström gör miljonklipp på sin lägenhet - no comments från högertokarna, Tolgfors får bidrag varje månad för dubbelt boende - högernissarna tycker det är helt i sin ordning.
Detta är enbart ett litet axplock.
Så snacket om girighet är X 10 när det gäller alliansen. Att kalla er för hycklare får väl ändå betraktas som en komplimang.

Martin Gustavsson - Intelligent Union sa...

Jag tycker inte att kravet att slippa stå jämte Jimmie Åkesson är orimligt med tanke på det hat som existerar åt båda hållen.

Jag förstår Juholt även om jag personligen hade valt att ha ett högre medvetande än så.