2011/05/31

GÄSTBLOGG: JESUS CHRISTUS & AFTONBLADET


Häromdagen var jag så oinspirerad så att jag inte visste vad jag skulle ta mig till, jag bad om hjälp med ny inspiration eller åtminstone några gästbloggar att fylla ut med. Döm om min förvåning när det för en gångs skull blev otroligt uppenbart att Gud hör bön, när han lät sin enfödde son, framavlad med Jungfru Maria och förlöst utan lustgas i ett stall utanför Bethlehem.

Jesus Christus ville gästblogga, och kan man då säga nej till att sprida kärlekens evangelium på en blogg som annars mest handlar om förakt, om hånande och allt sånt som Jesus Christus aldrig skulle befatta sig med.

Så varsågoda - gästbloggen av Jesus Christus i egen hög person, eller någon annan immateriell uppenbarelseform:

"Aftonbladet - kapitalets och åsiktsförtryckets lakejer.

Mitt namn är Jesus Christus. Jag tror på Socialdemokratin - i Rättvisans, Solidaritetens och den Heliga Beskattningens namn. Jag har åsett Högern köra landet i botten de senaste 5 åren. Cancersjuka kastas ut på gatan, Barnfattigdomen gallopera och Medelklassen transmogrifieras till giriga ego-zombies, oroligt sneglande ner i den egna plånboken.

När vår Frälsare Juholt klev högst upp på barrikaderna, fylldes mitt hjärta av glädje. Jag uppfylldes av Solidaritet och Gemenskap kring Kampen för ett bättre Sverige, och jag såg framför mig hur alla progressiva och socialistiska krafter en gång för alla skulle samlas för att besegra den ondskefulla Högerregimen.

Döm om min förvåning när vår förut mest pålitliga kanal Aftonbladet började skriva den ena tvivlande artikeln efter den andra. Enligt dem är det inte alls givet att Håkan Juholt är den smorde. Både Karin P och Lena M framför både kritik och förslag på andra frälsargestalter.

Att Aftonbladet idag är fullständigt korrupt och i själva verket fungerar som kapitalets och åsiktsförtryckets lakejer, stod helt klart när jag själv blev utkastad från deras snack-forum tidigare i veckan!

Jag hade skrivit en uppskattande kommentar om vår Partiledare, och gratulerade till de fantastiska valframgångarna i väst. Två veckor senare slutar plötsligt min kommentatorsfunktion att fungera, och jag får följande meddelande från Aftonbladet -

"Hej

Vi kommer inte öppna ditt konto igen.
Du har inte "bara" haft en ordväxling en gång.
Här har du en kommentar som du har spammat in .

"Juholteffekten på valresultaten går inte att tolka på något annat sätt än att Juholt hittills gjort ALLT RÄTT! Det var rätt att undanhålla informationen till valberedningen angående hans tjuvaktiga sambo. Det var rätt att kritisera Dry Martini-priserna i Istanbul, det var rätt att utse den ena kvinnliga virrpannan efter den andra som kämpar för viktiga frågor som muslimska helgdagar och IT-Titti.

Vidare var det helt rätt att utse en skuggfinansminister utan ekonomisk kompetens, det var rätt att bluffa om barnfattigdomen - S har ju i alla fall en kulturpolitik att ge de stackars ungarna! Det var rätt att flyga ner planen till Libyen i tre månader för att sedan göra helt om.

Alla rätt - och väljarna har visat att de gillar vad de ser. Juholt är en perfekt Partiledare. Det är bara att köra på i samma stil och valsegern 2014 ligger som i en liten ask! Välsignad vare Juholt - i Rättvisans, Solidaritetens och den heliga Beskattningens namn. Amen."

Mvh Moderator."

Det är fruktansvärt att förrädarna på Aftonbladet motarbetar oss sant progressiva krafter, som i Juholt ser en framtid och en Räddare av den Sociala Demokratin. Aftonbladet, som en gång var Rörelsens stolta flaggskepp på Mediehavet. Ni borde verkligen skämmas!

Är det inte ödets ironi att den enda som upplåter plats åt Herren Jesus ord är Tokmoderaten, från djupaste fiendeland? Förledd och förförd av Högerns lögner, låter han ändå åsiktsfriheten råda. Välsignad varde du, Tokmoderat.

Amen..."

Är det bara jag som tycker att det är konstigt att en röd tidning som Aftonbladet censurerar de som drar välvilligt inställda slutsatser om Håkan Juholts ledarskap och de enorma framgångar som Rörelsen numera röner? Är det bara jag som tycker att det är helt sjukt att en röd tidning som Aftonbladet har något som kallas MODERATor och som skall styra vad som får sägas och vad som får skrivas på den tidningens websidor?

Politruck? Politisk kommissarie? Ideologisk korrekturläsare eller censor? Alla de titlarna passar bättre än att lyfta fram en namnet på en politisk antagonist och dra det namnet i smutsen när man klampar in och dekapiterar yttrandefriheten...

Jag tvekade inte en sekund på att låta Jesus Christus tala till läsekretsen när Aftonbladet vägrade. Ännu så länge når jag förvisso inte lika många läsare - men med Herrens hjälp kommer den dagen då frälsningen är oundviklig och då alla förstår att icke förty så krävs det dock en öppenhet om politikens innersta väsen...

Hallelujah!

Länk: DN

4 kommentarer:

Vanja G sa...

För att inte tala om Juholt goda omdöme. All heder åt den mannen, han tror ju uttalat på allt kungen säger! En sann monarkist att leda bolsjevikerna är vad sverige behöver i detta sekulariserade tidevarv! Hurra!

Anonym sa...

Jag antar att Juholt inte tror på Jesus fast han tror på kungen.
Det hedrar honom dock att han visade omtanke mot kungen i massmedia.
Lite mera andlighet och medmänsklig respekt är vad som saknas generellt i den svenska politiken.
En verklig omtanke om dem som har det sämre ställt inklusive de människor som sedan början av 90-talets "svångremspolitik" inte har ett arbete eller har tak över huvudet. Varför är det i stor sett bara Frälsningsarmén som hjälper uteliggarna??? Jo, för att frälsningsarméns "soldater" tror på Jesus i sitt hjärta.
Betänk att en hel del människor arbetar så mycket att de blir sjuka. Andra får inte lov att arbeta fast de har en fin utbildning, är unga och friska.
Dessutom skall de som är sjuka nu tvingas jobba fast de nästan är döende.
Man kan bli mörkrädd för mindre.
Faktum är att en skärpning krävs i alla led och det snabbt!
Vem vill egentligen bli stämplad som gammal när man fyllt över 30???
Vem vill bli sjuk i dagens Sverige?
Det är ju nästan en katastrof så fort man insjuknar i vad som helst.
/Citronen

Jesus Christus sa...

Så sant, Citronen. Och allt är Fredrik Reinfeldts fel. Innan Högerns Mörkermän grep makten under närmast statskuppsliknande former 2006 (så sa Marita i alla fall) fanns inte dessa problem. Och skulle de gjort det, hade S haft en enkel lösning. I Rättvisans, Solidaritetens och den Heliga Beskattningens namn. Amen.

Anonym sa...

Hej Jesus äntligen får jag ett svar från högre ort! (-:
Det är dags att tänka även på dem som har det svårt innan det är för sent.
Solidaritet är ett fullständigt urvattnat begrepp. Äkta omtanke är vad som behövs.
Låt människor som är verklighetsförankrade, empatiska, utbildade och insatta i olika områden styra.
En hög position i samhället skall inte föranledas av egoistiska maktbehov.
En ny sorts arvsfond/frivilligfond skulle kanske kunna inrättas för att säkerställa de allra fattigaste människornas behov. Då kan den som gått över på andra sidan se att någonting fint har hänt med de pengar som han eller hon har lämnat efter sig.
Frid på jorden!
/Citronen