2011/05/03

USAMA BIN-LADEN - I GRUVGÅNGARNAS FALUN


Så länge de amerikanska myndigheterna inte offentliggör bilderna där det påstås att amerikanska elitsoldater skjuter ihjäl en skäggig man i pyjamas som antingen kan vara en radiostyrd vaxdocka eller bara en person som är snarlik Usama bin-Laden så kommer alla dessa världens stollar att berätta om sina teorier om Usama.

Så länge den amerikanska krigsmakten inte klart och tydligt kan bevisa att de var den riktiga Usama bin-Laden som sveptes in i ett vitt lakan och skickades ner från hangarfartyget USS Carl Vinson för att bli fiskföda så kommer att världens konspirationsteoretiker fortsätta att insunera att allt bara är fejk, ett spel för galleriet.

Allt det som har hänt är naturligtvis bara en av pusselbitarna som nu läggs för att se till att den sittande presidenten Barack Obama skall bli återvald utan krusiduller. Men sanningen är att ingen längre vet vad det var för film som Obama, den kroniskt bedragna kvinnan Clinton och alla dessa höga militärer satt och tittade på med förfärade och fokuserade miner. Det som sägs vara hjälmkameror från Navy Seals-gänget kan precis lika gärna ha varit de raderade scenerna från "World Invasion: Battle Los Angeles" eller någon av Hillary Clintons makes hemvideofilmer med den där unga kvinnan han aldrig någonsin gjorde något snuskigt med. Men det kan faktiskt även ha varit den amerikanska krigsmaktens gedigna skådespel för att glädja sin högste befälhavare i tider då ingenting annat går så bra som det borde.

Vem eller vad det än var som sköts i Abottabad så var det inte Usama bin-Laden enligt mina pålitliga källor inifrån MUST, SÄPO, Försäkringskassan, Polisen och socialtjänsten i Falun. För medan all världens media tror på Obama, Clinton, CIA och propagandan så är sanningen den att Usama bin-Laden faktiskt bor i ett av schakten i Falu Koppargruva. Där trivs Usama alldeles utmärkt, stolt över att ha fått ett FAS3-jobb där han städar gruvgångarna på natten, när besökarna har gått för dagen. Usama bin-Laden fick varma känslor för Dalarnas residensstad när han som ung var på semester med delar av sin familj, och det var de känslorna som fick honom att fly till Sverige och nya bergrum när det började brännas i Torabora-bergen.

Naturligtvis har USA under både presidenterna Bush och Obama fått nys om att Usama bin-Laden har sökt skydd i Falu koppargruva och att han därifrån har fortsatt att styra Al Qaida. Flera gånger har man uppvaktat Sverige för att de svenska myndigheterna skall gripa bin-Laden, men utan framgång. Amerikanerna har då bett UNESCO och Falu Kommun om lov att få skjuta in en kryssningsmissil i gruvgångarna mellan två sightseeing-grupper för att en gång för alla hämnas allt elände Usama ställt till med. Varken UNESCO eller Falu Kommun biföll den amerikanska begäran, och Usama bin-Laden kan därmed fortsätta med sitt leverne nere i gruvgångarna.

Så länge inte jag får se några otvetydiga bevis för att det var bin-Laden som sköts till döds i ett litet fort i Abottabad  och som senare blev fiskmat i det arabiska havet så väljer jag att tro på att Usama bin-Laden faktiskt finns i Falun, i FAS3 och i full frihet så länge han håller sig i gruvan. Det är vad jag tror iallafall...

Länkar: AB1, AB2, AB3, AB4, SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, DN1, DN2, DN3, Expr1, Expr2, Expr3,
Bloggar: Westerholm,

5 kommentarer:

Hannes sa...

Hehe Jag älskar din blogg :)

Jag bloggar på Obamas filmkväll. Hur har man det egentligen då man ser på en avrättning av ens största fiende. Fredagsmys?
http://hanneshervieu.se/obama-filmkvall-eller-fredagsmys/

Anonym sa...

Det spelar ingen roll. Det finns mängder med material om månlandningarna, ändå finns det foliehattar som hävdar att de aldrig skett.

Hade filmen ifrån attacken släppts hade konspirationsteoretikerna sagt att den var fejk. Likaså bilder på liket. Samma sak med DNA-proverna. Ett faktiskt lik hade varit de sagt var av en dubbelgångare och alla som identifierat liket som Usama hade självklart varit hotade/mutade av USA.

För en konspirationsteoretiker är frånvaro av bevis ett bevis på hur stor och mäktig konspirationen är. När sen bevis dyker upp så är det ett ÄNNU större bevis på hur omfattande konspirationen är. Den är så mäktig att den till och med kan tillverka perfekta falska bevis!

Eftersom inget egentligen kan övertyga foliehattarna så spelar det ingen roll hur USA gör. Lika bra att inte släppa bilder eller film så man inte riskerar att skapa en ännu större ikon som de gjorde när de släppte bilderna på den döde Guevara.

//Rob

Anonym sa...

En värdelös blogg må jag säga.

Tokmoderaten sa...

Tack!

Anonym sa...

Broder,

Bin Laden är nu död, men hans bröder Marme Laden, något mörkare
Choko Laden och vegetarianen Sal Laden är fortfarande på fri fot.
Förutom dessa eftersöks även hans kusin Pinaco Laden och hans senila farbror Varfanvadejag Laden.
Yngste brodern Bal Laden lär sjunga klagovisor i Al Jazira.

Ahmed