2011/05/06

SVERIGEMÖTET: HUVUDVÄRK OCH TWITTRANDE


De första talen är avklarade, Charlotte Nordström och Fia Arkelsten på scenen medan bilder över kampanjande moderater ackompanjerade budskapen som bara skulle förmedlas. Alla satt hänförda, alla tyckte att allt som sades var så bra - men själv satt jag och förbannade mig själv för den där sista ölen igår kväll...

Huvudvärken kommer och går, det var varmt i kongressalen och Anders Pihlblad satte sig alldeles bakom mig och jag blev lite nervös över vad som skulle kunna ske. Jag har ju inte glömt hur denna Pihlblad dödade Ulrica Schenströms karriär inför några paparazzi i stearinljusens sken och med några tomma vinflaskor på bordet. Min blick svepte över lokalen, men ingen paparazzi kunde skönjas i de mörka hörnen.

Pihlblad reste sig upp, gick och platsen togs istället av Mary X Jensen som jag trots allt inte behövde oroa mig för när det handlar om antastande. I bakgrunden talade Charlotte och jag satt och twittrade, Fia klev upp och jag tyckte att värmen i lokalen blev jobbig - och ännu så mycket jobbigare med huvudvärken. Fia sade "trosa" och jag ryckte till och hoppades på att vi redan hade kommit till snack om minglet ikväll men när Daniel Portnoffs namn kom strax efter så fattade till och med jag att det handlade om de fagra sörmlandskommunen vid världens ände...

Dags för seminarier, dags för lunch och 2 bubblande magnecyl i lite sodavatten. Jag ber att få återkomma med nya betraktelser om några timmar.

Bloggare på plats: Thomas Böhlmark, Fredrik Lidby, Maria HagbomDen konservativa tänkaren och Mary X Jensen

1 kommentar:

Anonym sa...

Tokis, har du någon känsla för om något är på gång? Jag hade rekord i antalet besökare på bloggen i måndags, men ovanligt få i dag. Man kunde nästan tro att det pågår något som drar till sig politiska bloggläsares uppmärksamhet. Jag kan bara inte förstå vad det skulle vara. Vet du, är det någon ny chism i Stockholms arbetarekommun som fått all uppmärksamhet?