2008/08/16

BLÅST BETRÄFFANDE BIGFOOT...


Det var som skeptikern i mig anade, en blåsning av grövsta slag. Det som visas på Youtube och sägs vara Bigfoot i frysen är i verkligheten en maskeraddräkt fylld med slaktavfall... Jag har under dagen väntat på beskedet på de svenska nyhetssiterna, men ingen har ännu fått upp ögonen för sanningen om den "upphittade, avlidna Bigfoot".

Om skeptikern i mig anade detta så hoppades den naiva delen av mig att det äntligen skulle vara dags att avslöja något fantastiskt, som att det i de amerikanska skogarna finns varelser som vi ännu inte mött på nära håll och som skulle kunna vara den felande länken i evolutionsläran.

Ännu en gång blir man besviken på mänskligheten, ännu en gång förvånas man över människans påhittighet när det gäller att tjäna pengar och få publicitet. Om trovärdigheten för Ryssland är borta i och med agerandet i Georgien så har nog polismyndigheten i Clayton County nu fått ett liknande problem med trovärdigheten. Detta då en av deras poliser, Matthew Witton, har varit en av de drivande bluffmakarna i denna närmast tragikomiska sörja...

För att ge dig insikt i hela bluffen rekommendas följande länk.

1 kommentar:

axelsson sa...

du behöver inte tvivla på bigfoots existens. Det gör i alla fall inte vetenskapen, även om det är många i USA som inte är personligt överbevisade. Bara det faktum att tusentals individualla fotspår, vissa med böjfåror, finns avgjutna fårn de senaste 5 decennierna och funna över hela kontinenten är nog för att överbevisa en av de främsta auktoriteterna på området, prof Jeff Meldrum, Idaho State University.

För mer info om Bigfoot kan du läsa på bigfootfourms.com eller se NatGeo-dokumentären "Sasquatch - legend meets science" som ligger i fem delar på youtube.

mvh
Isbjörn