2008/08/18

STACKARS SANNA MÖTER ETT "SVIN" FRÅN SVT


Jag sitter och kokar, samtidigt som jag tycker så synd om Sanna Kallur... Som hon har våndats, som hon har plågats under denna säsong och allt för att sedan råka ut för det hon gjorde. Vi i Sverige har uppenbarligen problem med häckar i detta OS, Sanna föll på en medan Alshammars häck spräckte baddräkten.

Att man sedan har synnerligen oempatisk man som Peter Jonsson ditsänd från stats-TV är ju minst sagt upprörande. Har karln ingen som helst känsla, stil eller förnuft? Fattar idioten inte att man inte beter sig på ett sådant plumpt sätt mot en stackars tjej som efter en helvetesvår, och helvetessommar får sin dröm gå i backen vid första häcken så bör hr Jonsson söka nytt jobb!

Och jag som tyckte att SVT sköter sportsändningar så mycket bättre än TV4. Peter Jonsson har helt själv lyckats ändra på detta faktum.

Skulle jag behandla mina patienter på samma sätt som Jonsson behandlade denna stackars dalkulla så hade jag blivit tagen ur tjänst omgående. "Jaha, så du har fått reda på att du har cancer och kommer att dö....? Kunde du levt livet på något annat sätt för att undvika det här? Har du frågat dig själv varför just du drabbas? Kan du förstå att familjen kommer att få det jobbigt när du går bort? Förstår du vad begravningen kommer innebära för familjens ekonomi?" Andra ord, annan situation, men samma attityd som Peter Jonsson hade mot en människa i chock... Jag hade fått sparken, det hoppas jag det här miffot får också...!

Sanna Kallur är en ytterst ambitiös, söt och charmig tjej som man inte kan låta bli att älska. Jag hoppas att hon förstår att vi lider med henne, och att vi ser fram emot att se henne i London om 4 år... Peter Jonsson lär vi inte se där om någon på SVT har vett att ge han vad han förtjänar.

5 kommentarer:

Helga sa...

jeg er norsk, men jeg så litt friidrett på SVT idag, og jeg er helt enig med innlegget. Stakkars, søte Susanna Kallur!

Robert G sa...

Äntligen ett ord i rättan tid !
Du tog precis orden ur munnen på mig !
Hade redan uppfattningen innan intervjun med Sanna som jag inte sett ännu. Inkvisitionens främsta förhörsledare framstår som nybörjare när denne man går igång.
Tydligen har han toppat sig själv idag. Rött kort all the way !

Peta sa...

Vad skulle han sagt då? Kanske....undrat hur det är med hennes syster? Frågat vad hon hade ätit till frukost?...Alltså...Man frågar väl hur det känns och hur det kunde hända?...Om jag gör bort mig på mitt jobb så kommer ju chefen och undrar hur det kunde hända och folk runt omkring undrar ju så klart samma sak....Tycker han sköter sitt jobb.. Han kan ju inte gärna kasta sig runt halsen på henne och låta henne gråta ut...
Sen är det fruktansvärt synd om henne...Gillar henne skarpt

Pierre Eriksson sa...

Han kunde gott ha nöjt sig efter det att hon fått sett bilderna och konstaterat att foten tar i och hur det kort kändes och sedan låtit henne gå. Stället för fortsätta med dumma frågor som inte ger något med 10 sekunders tanke pauser för att komma på dem medans hon står artigt och skruvar på sig och försöker kontrollera besvikelsen och gråten.

intectus sa...

Är man snäll som Sanna är och dessutom en världstjärna med hårt tryck från press och sponsorer att man ska ställa upp på intervjuer så går man inte bara mitt i en intervju.

Är man en professionell reporter som inte är från förnedrings-TV eller sensationspressen så finns det massor med kloka frågor som man ställa. Eller helt enkelt bara förmedla att folket känner med henne. Frågor är inget självändamål. Att säga "Hur känns det?" måste vara en av de mest klassiska kalkonfrågor som amatörer gör efter en tävling - och att göra det när någon är gråtfärdig måste vara höjden av sociopati.

Är man inte en känslolös och ouppfostrad psykopat så ser man att någon mår dåligt och undviker att både rota och salta i såren.