2008/08/29

EN KVINNA I MIN SMAK...


När jag hittade bilder och information om John McCains tilltänkta vicepresident Sarah Palin blev jag positivt överraskad på många sätt. Inte nog med att Fru Guvernör av Alaska är marginellt äldre än mig själv, hon ser bra ut, är konservativ och gillar vapen - kan det bli så mycket bättre... ;-)

Mansgrisen i mig vaknar så till på kvällskvisten, och jag tycker att McCain verkar ha hittat en på många sätt tilltalande kandidat i Sarah Palin. Det känns ju lite fräschare än den där gamle gubben som Barack Obama bjöd upp, och för jämställdhetens skull så är det väl bra att en kvinna finns med bland de fyra namnen. Att det sedan inte helt korrekt ur en ultra-feministisk synvinkel med en kvinna som är emot aborter, som enligt ryktet i unga dagar visade upp sig på fotografiska avbildningar precis som gud skapade henne och sedan ställde upp i en skönhetstävling kan till och med en mansgris som jag förstå. Men jag tycker ändå eller kanske just därför det är ett bra val...

Helt plötsligt blev iallafall presidentvalet i USA bra mycket mer intressant för mig, och jag har ju i spåren av Georgien och nu valet av ett snyggt fruntimmer svängt från Obama till McCain. Och så finns det de som har mage att påstå att jag är en vindflöjel och en tillika ytlig, trånsjuk, överviktig och sexistisk gubbe? Kan någon förstå dessa upprörande omdömen om min person? Jaha... ja, OK då.

Men - Go John, Go Sarah!
Och är förresten inte Sarah på de svartvita bilden en mer bildskön kopia av Marcy i Våra värsta år...?

5 kommentarer:

magnus sa...

Absolut! Men har du inte hört att hon som spelade Marcy var och är lesbisk? Hur kommer det faktumet att att analyseras i bloggosfärens adekvata politiska debatt?

;-)

Tokmoderaten sa...

Det är hon ja... Men att jag attraheras mer av heterokvinnor ser man tydligt i raden "en mer bildskön kopia av Marcy i Våra värsta år...?"

Kurt sa...

Ja det finns ju en växande grupp som är positiva till kreationism även i Sverige. Och just sådan tokiga brukar ju komma från en viss politiskt håll i Sverige.

Mattias Lönnqvist sa...

Du kom till rätt slutsats till sist, även om jag tycker att du resonerar lite konstigt :p

Själv hade jag Guiliani som republikansk favorit och Clinton som demokratisk favorit. McCain hade jag som tvåa bland republikanerna, men han är på många sätt en lika bra kandidat som Guiliani.

Däremot var Obama aldrig med bland de kandidater som jag hade kunnat rösta (om jag hade fått rösta) eftersom han är alldeles för frihandelsfientlig.

McCain är en ok kandidat för den som bor i Usa, och en bra kandidat för oss som inte bor där. Obama är bara en ok kandidat för den som bor i Usa, men en katastrof för resten av världen. (Clinton tror jag dock hade varit en bra kandidat för Usa och en ok kandidat för oss övriga)

Dessutom tillhör jag de som tycker att det var rätt att invadera Irak och jag tycker att Usa ska stanna tills landet är en stabil demokrati. Det är precis vad mellanöstern behöver.

Raspie sa...

"EN KVINNA I MIN SMAK..."
Förvånad? Nej.
Ordet psycho MILF får ett ansikte..